Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
streszczenie:
Dwóch typów dawkowało dragonfly na czuja, liżąc czubki palców i maczając w woreczku z DF. Szacuje się, że zjedli 5-10mg, czyli kilkukrotnie za dużo, ale nie tak strasznie za dużo. Jeden nie dożył ranka, drugi był hospitalizowany. Miał awarię nerek i wątroby, zwężone naczynia, kwasicę. Wyszedł po kilku tygodniach, ale po drodze na skutek zwężonych naczyń wdała się gangrena i stracił kilka palców. Morał - ważka to nie LSD, którego można zjeść 100x za dużo i przypłacić to tylko długim ciężkim tripem, śmiało można się zajebać jak się nie jest ostrożnym.
wiem że pisałes ale wierzyć mi sie nie chciało :D
Laska jadła DragonFly, kombinowane od jednej osoby z forum, nie wiem dokładnie ile zjadła, ale złapała wpierw badtripa, a potem miała zapaść i Ją musieli na woodstocku reanimować. Spędziła tydzień w szpitalu, wpierw w Kostrzynie potem w Gorzowie. Wiem bo Ją znam osobiście, i Jej chłopak mi powiedział wszystko. Damn.
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Źródło wiarygodne - erowid, więc wszystko potwierdzone informacje z odnośnikami do artykułów w prasie i wiadomości TV.
pilleater pisze: Dlatego też jestem za tym, aby byle kto nie miał do tej i innych zabawek dostępu. Ktoś kiedyś nabałagani i nie będzie trzymał japy za zębiskami. Masakra
Chyba, że czempion. <g>
Dlatego też jestem za tym, aby byle kto nie miał do tej i innych zabawek dostępu. Ktoś kiedyś nabałagani i nie będzie trzymał japy za zębiskami. Masakra
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.