Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
Witam
Biore doraznie czasami mirtazapine w dawce 5mg i na spanie daje rade z tym że problemem dla mnie jest zamuła i sennosc caly nastepny dzien a i nawet czuje slabiej na dwa dni do przodu.
W zwiazku ztym szukam czegos o podobnej mocy ale dzialajacego krocej powiezzmy o okresie poltrwania mniej wiecej 12h. Mirta ma okres od 24 do 40h nawet i to jest chyba jej najwiekszy minus.

Dodam ze przerabialem difenhydramine, hydroksyzyne, cyteryzyne i nie dawalo rady za bardzo.
  • 5773 / 1175 / 43
Spróbuj melatoninę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 55 / 4 / 0
Podbijamy, bralem mirtazepine i faktycznie działała nasennie, ale uczucie głodu było po niej zbyt wielkie. Melatonina jest lepsza i pomimo że zjadłem w życiu bardzo dużo benzo i innych specyfików typu Lerivon to o dziwo Melatonina też działa bardzo dobrze
  • 8 / 1 / 0
Zgadzam się, Melatonina jest bardzo dobrą opcją nawet jak wszelkie antyhistaminówki pokroju prometazyny, hydroksyzyny czy nawet benzodiazepiny nie działają zbytnio usypiająco.
Sam przez dłuższy czas lekceważyłem Melatoninę jako coś co może jakkolwiek pomóc mi zasnąć, nawet jedząc skrajnie nasenne benzo jak estazolam czy midazolam ni chuja nie potrafiłem zasnąć a większą dawka mnie nie usypiała tylko zaliczałem klasyczny benzo-blackout odpierdalając jakieś dziwne akcje, podobnie z zolpidemem, Antyhistaminy za to nigdy nie działały na mnie nawet trochę usypiająco, no może >100mg hydro coś tam mnie uspakajało, chociaż bardziej nazwał bym to otumanieniem niż uspokojeniem czy sedacją. Dlatego też z tej perspektywy melatoniny nie brałem nawet pod uwagę, no bo to przecież jakiś suplemencik najniższej linii oporu, no ale myliłem się - dopiero po melatoninę poczułem coś co nie jest odurzeniem/otępieniem, a po prostu byłem śpiący i zasnąłem jak człowiek.
Obecnie suplementuje co wieczór 1-2mg melatoniny dla samego polepszenia jakości snu i wysypiania sie. Jeśli antyhistaminy 1 generacji nie działają to polecam trochę czasu pobrać melatoninę nawet w dawce 5mg, zajebiście reguluje cykl dobowy i człowiek wstaje wypoczęty w dużym przeciwieństwie do pobudki po hydro czy prometazynie.
  • 4 / / 0
Krótki czas półtrwania ma Ketrel, a działa w niskich dawkach jako antyhistamina
  • 5773 / 1175 / 43
Doksylamina.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 701 / 74 / 22
Kwetiapina - też antyhistaminowa 25-50 mg
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?

W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.

CBŚP uderza w narkobiznes - zabezpieczono 50 kg mefedronu i kilka ton prekursorów

Funkcjonariusze Zarządu w Krakowie CBŚP zlikwidowali na terenie województwa śląskiego kompletne laboratorium narkotyków syntetycznych, gdzie produkowana była substancja psychotropowa w postaci 4 MMC tzw. mefedron. W miejscu nielegalnej produkcji policjanci zabezpieczyli narkotyki o łącznej wartości około 2 mln zł, natomiast wartość wyprodukowanych przez członków grupy przestępczej narkotyków, szacowana jest na kwotę przeszło 24 mln PLN.

Francja stanie się "Meksykiem Europy"? Wartość rynku narkotykowego sięga 5 mld euro

Handel narkotykami stał się częścią francuskiej gospodarki i stanowi niemal część jej PKB. Obroty mogą przekraczać nawet pięć miliardów euro, a proceder ten może być źródłem utrzymania nawet dla 200 tys. osób.