Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dobry wieczór, powiem tak, z zerową tolerancją na gaba, zero alkoholu od wielu lat i zadnych benzo. Próbowałem 0.5mg do 1 i szczerze powiem, że bardzo dziwny lek. Raz działa wyśmienicie, czuć go całym ciałem i w umyśle, a czasem nie czuć go prawie wcale oprócz ziewania i uczucia ciężkości. Trudno polegać na lekarstwie, które ma pomóc w razie potrzeby jeśli dzałanie nie zawsze jest takie samo a nawet bardzo różne.
Następnym razem poproszę doktorkę o lorazepam, podobno dobrze działa.
  • 25 / 3 / 0
jest cos w tym co piszesz ale uwazam ze jak kazde benzo na jej dzialanie ma wplyw kiedy sie jej uzywa
  • 3063 / 524 / 0
Zdecydowanie tak zrób, albo alpra lub mój ulubiony bromazepam.
Klon działa głównie w tle więc jego zażywanie nie przynosi oczekiwanych efektów.

Pamiętaj również że benzodiazepiny są jednym z najsilniej uzależniających substancji, więc zeby zachowac umiar, wrzuc se ta tabletke tylko dwa razy w tyg. Bo potem dojdzid trzeci i bedzisz codziennie chillowal. To nie bedzie oznaczac jeszcze dramatu ale sciezki w mogu zapisaly ten mechanizm a wtedy w najlepszym przypadku lekarz przestanie Ci wypisywac
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1814 / 300 / 0
Podrożał klonazepam chyba dość znacznie? Ponad 30 ziko za opakowanie 2 mg. Pamiętam wcześniej było koło dycha,"cena urzędowa" podobno
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2188 / 374 / 0
Kojarzę cenę 17 zł
  • 2985 / 1000 / 0
ceny Clonozepamum TZF 2 mg na dzień dzisiejszy są tragedią - u mnie w aptekach 39 zł za paczkę, to spora przesada. nic jednak z tym nie zrobimy, a też pamiętam czasy, gdy płaciło się parenaścię złotych, a na zniżki, to już w ogóle...
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 25 / 3 / 0
Ja tez kupowalem jeszcze paczke po 17zl to co sie teraz dzieje z cenami benzodiazepin jest poprostu smieszne nienormalne niedlugo bedziemy placic 100 za paczke jak tak dalej pojdzie. Rozboj w bialy dzien %-D
  • 275 / 68 / 0
Cóż minimalna krajowa do góry to i ceny leków do góry
  • 25 / 3 / 0
No tak wszystko w porzadku ale 100% podwyzka cen?
  • 1814 / 300 / 0
Tak, to było 39. Dobrze, cena będzie dodatkowo zniechęcała do powracania do tego medykamentu %-D W aptece skasowałem dziś 2 opakowania i się zdzwiwiłem ale dobra. Te 60 tab 2mg styknie na 3-4 miesiące potem drugie tyle bez benzo więc za dużo nie wydam i tak. Ale w sumie lepiej zapłacić zbliżoną kwotę za oryginalny Xanax 1 mg. Który rekreacyjnie jest nieco lepszy bo mocniej wchodzi i krócej działa.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.

Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.

Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?

Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?