Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Czy spotkał się ktoś z was z LSD w płynie?ewentualnie jak takie coś uzyskać?
  • 1455 / 588 / 0
@Pato19 kazde LSD jest w plynie oryginalnie , potem nanosi sie na papierowe blottery :lsd: albo jak kiedys kostki cukru . Uzyskasz w labolatorium chemicznym tak jak wszystko inne ...
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 474 / 141 / 0
można ewentualnie rozpuścić kostkę cukru w wodzie i będziesz mieć roztwór o dość małym stężeniu ale jeśli chodzi o samą formę płynu to można tak uzyskać, tylko nie wiem jak z trwałością i przechowywaniem oraz czy nie jest potrzebna destylowana
  • 1 / / 0
Siemka, już od bardzo dawna spoglądam na to forum, ale pierwszy raz cokolwiek postuję, więc z góry przepraszam jeżeli pytania są głupie lub często zadawane. Z dobre 3 miesiące temu postanowiłem wziąć kwas i możliwe, że troszkę poszedłem za daleko. Przed tym tripem ostatni raz jak waliłem kwas to było 3 lata temu. No ale myślałem, że pomimo tej przerwy to większa dawka mi nie zaszkodzi, więc wziąłem prawie 500mg. Co lepsze po godzinie uznałem, że gościu mi opchnął papierek a nie kwas i zapaliłem to 1g zioła (duży błąd jak zaraz przeczytacie resztę). No jak wiadomo praktycznie od razu jak usiadłem po zjaraniu tego to zaczął wchodzić kwas. Niestety troszkę za późno sobie uświadomiłem, że jaranie to był duży błąd. Aby powiedzieć, że trip był mocny to za mało. To definitywnie był terror trip, a nie taki fajny jak sobie wyobrażałem. Szczerze, to nie pamiętam co dokładniej się działo od 23-4, no ale z historii dziewczyny było źle xd Najlepiej chyba będzie jak opiszę to co się działo w mojej głowie w taki sposób.
23-4 - wszystko przestało być rzeczami, a stało się konceptami (nie wiem jak to inaczej opisać), wizuale były niesamowite/straszne/piękne i wszystko pomiędzy. Jedyne z czym mogę to porównać z tripem na szałwii, no tylko, że przez 5h :// Strasznie intensywne przeżycie.
4-10 - delirium/paranoia/przerażenie. Byłem przerażony, że ktoś mnie obserwuję, co jakiś czas widziałem jak coś się rusza w miejscach, które widziałem tylko kątem oka, widziałem twarze na niektórych rzeczach/ścianach, słyszałem różne dźwięki/głosy co jakiś czas. Taki trip na daturze, tylko o wiele spokojniejszy.
10-14 - całkowite zejście, czułem się jak wór/nic. Mało się już wtedy działo, ale próbowałem analizować co zobaczyłem przez tamte 11 h.
Nie będę tu już wchodził w szczegóły, ponieważ pora na pytania. Do dzisiaj czuję się jakbym nie był sobą, jakby czegoś brakowało. Czy macie jakieś porady na to? Dostaje teraz jedynie komentarze od ludzi, że jestem ,,inny". Czy może iść na jakąś terapię? Szczerze, to faktycznie po tym przeżyciu wszystko też dla mnie wydaję się takie ,,inne". Dodatkowo, może i już od dawna jestem po tripie, ale czasami dalej widzę jak coś się rusza/stoi i nagle znika lub słyszę ciche dźwięki (co i tak widziałem zanim znów wziąłem kwas, jedynie się to nasiliło). Czasami jak się stresuję to czuję jakby lekko wracał trip, co szczerze bardzo przeszkadza w życiu. Jeszcze jedna ważna sprawa, od tamtego momentu brałem jeszcze grzyby, ale w małych dawkach (0.3g-1g) i działały bardziej na mnie jak delirianty niż psychodeliki. Chciałbym spróbować np. DMT, ale boję się, że będzie to trip, który mnie zniszczy (lub pogorszy jeszcze moje objawy). Moje najważniejsze pytanie to: Czy będę w stanie być znów ,,sobą"? Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi i sorki za takie żalenie się, nie mam z kim o tym porozmawiać, bo albo jestem zlewany albo każdy jedyne co mówi to ,,trzeba było tego nie robić" (jakbym wiedział jak to się skończy to bym tego nie zrobił). Pozdrawiam :]]

Przeniesiono do wątku ogólnego — 🦆
  • 513 / 109 / 7
@Xantoxis a ja zaryzykuję stwierdzeniem że grzyby w odpowiedniej dawce mogłyby cię z tego stanu wyciągnąć choć może to trochę ryzykowne. U mnie kwas w dużych dawkach też dawał takie piekielne odczucia przez co kiedyś prawie się zraziłem do psychodelików, a z grzybami zauważyłem taką dziwną prawidłowość że przy dość małych dawkach odczucia faktycznie są dość nieprzyjemne ale tak przy 2-3.5g potrafi pięknie uleczyć zraniony umysł. DMT tylko 2 razy próbowałem w małych dawkach trip może przejawiać odczucia terroru ale jednak trzyma nieporównywalnie krócej od LSD
  • 42 / 5 / 0
Ey a LSD zadziała parę h po metkatynonie i 3cmc?
  • 25 / / 0
Mam 1p-LSD. Czy proces dobrze zrobiłem, żeby kwas się nie 'zepsuł'? Chciałem go wykorzystać do mikrodawkowania. Kartonik wrzuciłem do wcześniej wyparzonej i dodatkowo odkażonej wódką buteleczki z ciemnego szkła, wrzuciłem na spód 2 kartoniki i zalałem wódką, bo chciałem nalewkę. Poczekałem dzień-dwa, tak dla pewności, że jeśli substancja jest w kartoniku to dawnie przeniknie do roztworu. Buteleczkę trzymam w lodówce, nie ma światła, tlenu itd więc teoretycznie zrobione wszystko na tip top, a mimo wszystko mikrodawki nie działają, nawet mimo tego, że zarzuciłem wyższą mikrodawkę (20ug) żeby w ogóle sprawdzić czy to działa, a przy takiej ilości już powinienem coś poczuć.
  • 3057 / 847 / 5
Wszystko git.
Kartony działające? Nie pojebałeś z liczeniem dawki? Zażywasz leki? Masz jakiekolwiek doświadczeniez kwasem lub microdosingiem? Wstrząsałeś przed dawkowaniem?
Mikrodawki nie powinieneś czuć tak btw.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1147 / 438 / 0
Ile wódki na taką dawkę? alkohol przecież osłabia wyczuwalne działanie tryptamin.
  • 25 / / 0
@DzoBajden
W 2 kartonikach ma być 500ug substancji według vendora, zalałem to 25ml wódki żeby w jednej kropli był 1ug kwasu. Nie biorę żadnych leków, a już tym bardziej takich które by miały kose z kwasem, ogólnie to ja nie jestem ćpunem, a mikro chciałem spróbować i wiem, że mikrodawki nie powinno się za bardzo czuć ale chciałem specjalnei zarzucić wyższą dawkę żeby sprawdzić czy w ogóle to jest aktywne czy nie wywietrzało. :c Z kwasem za bardzo nie mam doświadczenia, jedynie grzyby, ale spokojnie, tolerancja jest wyzerowana od ostatniego spożycia grzybów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Policjant przebrał się za kapibarę. Zatrzymał podejrzanych o handel narkotykami

Peruwiańska policja przeprowadziła nietypową akcję. Policjant działający pod przykryciem wtargnął do mieszkania, w którym miało dochodzić do handlu narkotykami. Z okazji Walentynek funkcjonariusz pojawił się w nietypowym stroju - przebrany za kapibarę.

Dzieci żyjące z palaczami marihuany, mają pozytywne wyniki testów na obecność narkotyku

Według nowego badania, palenie marihuany w domu jest związane z wyższym ryzykiem wykrycia biomarkerów marihuany w moczu dzieci mieszkających w tym samym gospodarstwie domowym. Choć autorzy podkreślają, że wyników nie należy traktować bez zastrzeżeń, to badanie wskazuje na potencjalne zagrożenia zdrowotne, które warto dokładniej zbadać.