Uwierz mi, że ten temat w nikim poza tobą nie budzi skrajnych emocji. Pierdolisz o toksyczności w każdym poście jak skrzywdzona feministka, a jednocześnie twierdzisz, że to nami targają "skrajne emocje", ogarnij się człowieku.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Ale to wy tu przychodzicie, bo Was dupy pieką xD
Ja już machnąłem ręką na Wasze teorie spiskowe i nie udzielam się w tematach zdrowotnych. Bo z wiatrakami nie będę walczył.
Koniec offtopu bo zawołam moderację lol.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Amen.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Twój ostatni post jest opisem przypadku totalnego narkomana, który z leczeniem nigdy nie miał nic wspólnego. Nikogo nie atakuję, a każdy kto miał styczność z materiałem z podstawowej terapii uzależnień wie, że bronię własnego zdrowia i stawiam stanowcze granice. Bo nie tylko trzeźwości tu bronię, ale też zdrowia psychicznego.
Ja się nie wywyższam nad ćpunami, tylko odbiłam Wasze ataki, że rzekomo ułatwiam sobie życie biorąc leki. Czyli wychodzi na to, że choremu nie można brać leków, bo to łatwizna. Ludziom z cukrzycą czy nadciśnieniem też wypominacie leki?
I tak, na lekach jestem w zajebistej formie, bo cofają się moje objawy chorobowe i osiągam swoje optimum. Taki już los człowieka, który ma niedobory neuroprzekaźników. Zazdrościsz mi tego, że się leczę skutecznie? Boli Cie to? Czy w takim wypadku to we mnie leży problem?
A urojenia to są przekonania tamtej miss, której rzekomo grozę lub wasze fanaberie na temat zlowieszczej big pharmy i spisku lekarskiego i farmaceutycznego, rzadzacego światem medycznym.
Ja chcę sobie prowadzić tutaj raport ze zdrowienia, inspirować i dodawać otuchy, że się da.
Ale musi przychodzić tu grono smutnych ludzi, którzy będą wyśmiewać albo wytykać chorobę psychiczną.
Kurwa z jakiej planety Wy się urwaliscie?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.
Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony
Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.