Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 27 / 1 / 0
Przyszło, że umorzone przed wszczęciem postępowania.
  • 625 / 181 / 2
@CiuciuWarrior no to prezent na święta - brak stresu związanego z problemami prawnymi heh, nic dziwnego, że umorzone.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 50 / 6 / 0
22 grudnia 2024CiuciuWarrior pisze:
Przyszło, że umorzone przed wszczęciem postępowania.
Chcialem Ci napisac ,ze 0.66 moze nie starczyc do ekspertyzy. Widzisz jakiego masz farta ;) Merry Christmas
  • 87 / 19 / 0
Witam, mam takie pytanie czy policjant może informować pracodawcę o znalezieniu narkotyków? Poza miejscem pracy ? Dodatkowo zostały one zniszczone i dostałem mandat. Ale powiedział że podjedzie do pracodawcy i pogada z nim bo zna go. Czy może mówić co znalazł w mieszkaniu/samochodzie? Obowiązuje ich też jakas tajemnica zawodowa?
  • 159 / 44 / 0
Jak sie znaja to i tak sie dowie, druga sprawa, jak ci poszedl na reke z mandatem tylko, to bym sie nie szarpal. A jak chcesz miec jakis lewar to masz przeciez zniszczenie dowodow.
  • 87 / 19 / 0
Jutro będę w pracy to się dowiem, jeśli będzie chciał mnie zwolnić to już wiem że rozmawiali . Interesuje mnie kwestia tajemnicy zawodowej, czy policję obowiązuje . No bo dajmy na to policja da Ci mandat za coś i prywatnie pies rozgada to a Ty potem będziesz w pewnym społeczeństwie wykluczony stracisz pracę i kilka ważnych kontaktów , większość znajomych nie będzie z Tobą rozmawiała . Zastanawiam się czy nie włączyć dyktafonu jak jutro pójdę . Miałbym wtedy haka. Tym bardziej że jest RODO i są to tematy wykluczające w moim zawodzie, mógłbym np popełnić samobójstwo przez to że pies wygada to swoim znajomym
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.