Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 1 / 0
Zawsze miałem Oxycontin którego przerabianie jest banalne i bezproblemowe. Z oxydolorem jest taki problem ze jak flitruje przez filterek to nic to praktycznie nie daje, ciecz jest dalej mleczna, a działanie wyraźnie gorsze niż ekwiwalentna dawka oxycontinu. Czy istnieje jakaś inna technika? Wytłumaczy ktoś co jest nie tak?
  • 646 / 63 / 0
Spróbuj filtrować przez filtr z chusteczki chigienicznej porozrywanej na drobne kawałki i wrzucone do strzykawki np.20ml taki filtr powinien dać lepszy efekt końcowy aniżeli filtr od fajka
  • 31 / 1 / 0
Dzięki tak spróbuję. Pamietasz zeby ktos inny zglaszal z oxydolorem taki problem czy to tylko ja robie cos nie tak?
  • 646 / 63 / 0
Ogólnie z oxydoloru wychodzi taki pół woda pół biały roztwór to nic nie normalnego
.takie leki mleko
  • 8 / 1 / 0
Postaraj się kombinować z metodą podgrzewania, raz spróbuj na maxa na palniku w kuchence, ostro łyżkę w ogień, by w moment się wygotowało i po chwili zabrać szybko, a raz próbuj na małym, wysoko, długo... i filterkami od papierosów próbuj. Przy tym drugim sposobie, niemalże zawsze mam krystaliczny czysty roztwór, raz filtrując tylko, ale ewidentnie zawsze brakuje z tak 0,5-1ml względem oxycontinów, że gotując tą samą metodą, tam mam o taką wartość więcej... ale oxydolor jak mnie kiedyś w ogóle nie klepał, 80mg, tak jak czasem mi wpadnie 80mg to jest ok, a tak to jadę na oxydolorach 40tkach i nie widzę już takiej różnicy względem oxycontinów, takiej jak kiedyś contin80 vs dolor80.

Pzdr
  • 416 / 64 / 0
Żadne metody na ciepło, normalnie na zimno, i filtrujesz jak kode czy coś, metodą strzykawkową, do strzykawki upychasz podartego papieru toaletowego/chusteczek, lub podobnych (starczy do jakichś 3mm na skali), moczysz to wodą do iniekcji/solą fizjologiczną, coby nie wsiąkneło roztworu, filtrujesz, otwierasz pompke i dolewasz jeszcze z mililitr płynu j.w, przepuszczasz też to, żeby ewentualne straty co zostały na papierze zostały zwrócone, i git, klarowny roztwor.

tak wiem, odkopuje posta, ale wiecej osob powinno o tym wiedziec, a jak ktos sprobuje dolory przerabiać tak jak continy to bedzie mial zdziwko, i moze natrafi na tego posta.
  • 2995 / 1009 / 0
w trakcie trwania obecnego ciągu (idzie już 4 msc.) zdarzyło mi się raz, mieć styczność z oksykodonem - właśnie pod postacią ów farmaceutyku, czyli rzeczonego Oxydoloru 80-tek. nie wspominając go dobrze ze względu na wyczuwalne wady w porównaniu z produktem MundiPharmy, to muszę przyznać, że problemu z przeróbką do podania dożylnego nie było jakiegokolwiek. oprócz gorszej zmywalności otoczki, kłopotu z ogólną twardością tabletki i mozolnej filtracji, generyk ten jakoś mnie satysfakcjonował.

obecna sytuacja z brakami OxyContinu o większych gramaturach nadal chyba ma miejsce, więc to chyba jedyny generyk, który jako tako się trzyma - tam gdzie ryb brak i rak ryba, więc musiałem się nim raz zadowolić. jednakowoż ostatnio naprawdę b. rzadko zażywam oksykodon, kosztem innych, wdg. mojej opinii, lepszych opioidów.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.

Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania

Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.