Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 1 / 0
Zawsze miałem Oxycontin którego przerabianie jest banalne i bezproblemowe. Z oxydolorem jest taki problem ze jak flitruje przez filterek to nic to praktycznie nie daje, ciecz jest dalej mleczna, a działanie wyraźnie gorsze niż ekwiwalentna dawka oxycontinu. Czy istnieje jakaś inna technika? Wytłumaczy ktoś co jest nie tak?
  • 646 / 62 / 0
Spróbuj filtrować przez filtr z chusteczki chigienicznej porozrywanej na drobne kawałki i wrzucone do strzykawki np.20ml taki filtr powinien dać lepszy efekt końcowy aniżeli filtr od fajka
  • 31 / 1 / 0
Dzięki tak spróbuję. Pamietasz zeby ktos inny zglaszal z oxydolorem taki problem czy to tylko ja robie cos nie tak?
  • 646 / 62 / 0
Ogólnie z oxydoloru wychodzi taki pół woda pół biały roztwór to nic nie normalnego
.takie leki mleko
  • 8 / 1 / 0
Postaraj się kombinować z metodą podgrzewania, raz spróbuj na maxa na palniku w kuchence, ostro łyżkę w ogień, by w moment się wygotowało i po chwili zabrać szybko, a raz próbuj na małym, wysoko, długo... i filterkami od papierosów próbuj. Przy tym drugim sposobie, niemalże zawsze mam krystaliczny czysty roztwór, raz filtrując tylko, ale ewidentnie zawsze brakuje z tak 0,5-1ml względem oxycontinów, że gotując tą samą metodą, tam mam o taką wartość więcej... ale oxydolor jak mnie kiedyś w ogóle nie klepał, 80mg, tak jak czasem mi wpadnie 80mg to jest ok, a tak to jadę na oxydolorach 40tkach i nie widzę już takiej różnicy względem oxycontinów, takiej jak kiedyś contin80 vs dolor80.

Pzdr
  • 403 / 64 / 0
Żadne metody na ciepło, normalnie na zimno, i filtrujesz jak kode czy coś, metodą strzykawkową, do strzykawki upychasz podartego papieru toaletowego/chusteczek, lub podobnych (starczy do jakichś 3mm na skali), moczysz to wodą do iniekcji/solą fizjologiczną, coby nie wsiąkneło roztworu, filtrujesz, otwierasz pompke i dolewasz jeszcze z mililitr płynu j.w, przepuszczasz też to, żeby ewentualne straty co zostały na papierze zostały zwrócone, i git, klarowny roztwor.

tak wiem, odkopuje posta, ale wiecej osob powinno o tym wiedziec, a jak ktos sprobuje dolory przerabiać tak jak continy to bedzie mial zdziwko, i moze natrafi na tego posta.
  • 2964 / 984 / 0
w trakcie trwania obecnego ciągu (idzie już 4 msc.) zdarzyło mi się raz, mieć styczność z oksykodonem - właśnie pod postacią ów farmaceutyku, czyli rzeczonego Oxydoloru 80-tek. nie wspominając go dobrze ze względu na wyczuwalne wady w porównaniu z produktem MundiPharmy, to muszę przyznać, że problemu z przeróbką do podania dożylnego nie było jakiegokolwiek. oprócz gorszej zmywalności otoczki, kłopotu z ogólną twardością tabletki i mozolnej filtracji, generyk ten jakoś mnie satysfakcjonował.

obecna sytuacja z brakami OxyContinu o większych gramaturach nadal chyba ma miejsce, więc to chyba jedyny generyk, który jako tako się trzyma - tam gdzie ryb brak i rak ryba, więc musiałem się nim raz zadowolić. jednakowoż ostatnio naprawdę b. rzadko zażywam oksykodon, kosztem innych, wdg. mojej opinii, lepszych opioidów.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.