.takie leki mleko
Pzdr
tak wiem, odkopuje posta, ale wiecej osob powinno o tym wiedziec, a jak ktos sprobuje dolory przerabiać tak jak continy to bedzie mial zdziwko, i moze natrafi na tego posta.
obecna sytuacja z brakami OxyContinu o większych gramaturach nadal chyba ma miejsce, więc to chyba jedyny generyk, który jako tako się trzyma - tam gdzie ryb brak i rak ryba, więc musiałem się nim raz zadowolić. jednakowoż ostatnio naprawdę b. rzadko zażywam oksykodon, kosztem innych, wdg. mojej opinii, lepszych opioidów.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?
Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".
Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.
Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.