Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 744 / 109 / 0
ano beżowy działa tak samo mocno, 15-20mg wysyła na orbitę, nie wiem tylko jak kalkulować tolerancję przy takiej sesji 3 x sniff co 1,5h, raczej lekko zwiększam ale bez szału, na randkę z Bogiem nie mam dzisiaj chyba sił
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2856 / 1575 / 34
5 meo dmt w małej ilości czy to naturalny ( nawet lepiej działa bo ma inne naturalne substancje z rośliny).
Czy syntetyczny zmienia nastrój. Psychodeliki to przyszłość.
Oczywiście 5 meo dmt to potęga, jednocześnie szybkość zmiany nastroju i po tripie tego calm uspokojenia to kosmos.
Zdecydowanie to przyszłość terapii. Oczywiście wcześniej zawsze trzeba zrobić badania bo każdy ma inny organizm. Oraz bilans zysków i strat.
Dla mnie ma to jednak wartość dodaną, cieszę się, że mam tego dość dla siebie.@mj2086 co myślisz jest to game changer 🙂🫡☯️
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 744 / 109 / 0
@AnnaS no ja tak sobie właśnie myślę, że w małych ilościach sniffowany jest idealnie rekreacyjnym związkiem, ostatnio brałem na oko pęsetą takie 5-10mg i przede wszystkim był orgazm na całym ciele i świetne słuchanie muzyki, bez jakichś wycieczek głębokich i śmierci ego, po prostu 1,5h fajnego relaksu na łóżku...mnie się wydaje, że jest za duża moda na vapo i tzw. szamanizm, że to jakiś rytuał po którym masz albo chemical bliss albo hell i później posty na reddicie, że komuś się w główce popierdoliło.

Mnie nawet kusi złamanie innego tabu i spróbowanie tego w miksie albo chociaż jako flip, ale to faktycznie by trzeba od bardzo małych dawek testować
  • 2856 / 1575 / 34
Zdecydowanie tak, małe dawki to jest to można sniffem też jest to praktykowane nie tylko palenie.
To zmienia wszystko jak nie wiele trzeba to zmian. Psychodeliki to fascynująca grupa substancji a w małych dawkach 5 meo dmt to jest dla mnie game changer 🙂 i medycyna.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 5 / / 0
Otrzymałem od vendora brązowy sorcik 5-MeO-DMT; jest się czego obawiać? Macie jakieś sposoby, żeby oczyścić tryptaminy?
  • 744 / 109 / 0
@K143

Brązowy czyli jaki? jeśli beżowo-rudy a konsystencja cały czas sypka to nic nie trzeba robić, działa tak samo dobrze jak biały sort.

Inna sprawa jak jest coś w stylu ciemna maź, to wtedy prosto do kibla i zmienić vendora, który takiego zonka wysłał (ale zakładam, że w grę wchodzi raczej pierwsza opcja, 5meo może w leżeć w szufladzie miesiącami i raczej nie zachodzi jakaś degeneracja)
  • 5 / / 0
Ciemny brąz, miejscami beż. Konsystencja sypka, zapach kwiatowy (typowo indolowy).

Inne tryptaminy od tego vendora jasny beż. Zdarzyła się biała - αMT, ale to raczej częste.
  • 744 / 109 / 0
@Up

hmm, no to nie wiem..jesli nie jest breja to powinno być ok, no ale się nie dowiemy dopóki nie spróbujemy XD przy tej substancji i tak raczej wskazane spokojne zwiekszanie dawek, więc jak sobie zaczniesz od próby alergicznej a później 5mg dalej 8mg, to raczej nic złego się nie stanie, najwyżej nie będzie działało
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD

Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.