Ja miałem dokładnie to samo z Jean Guy 20%. Pierwszy raz wyraźna euforia, a potem równia pochyła aż do "to w ogóle nie działa". Pomijam już nawet zapach tego czegoś przypominający ogórki kiszone.
edit: zmiany dotyczące e-recept mają obowiązywać wszystkich nawet starych pacjentów. Ten rząd to są jednak ku4wy co świnia przy korycie to większa ku_wa. Podobno prawo nie działa wstecz? Także dlaczego ja po kilku latach terapii będę musiał się bujać. Na szczęście mam klinikę w mieście ale wygodniej kurwa przez telefon a nie na 2 koniec miasta
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Wpływ legalizacji marihuany na młodzież w Kolorado. Spadek użycia i zmiana percepcji
Raport z 2024 roku dotyczący używania marihuany wśród młodzieży w stanie Kolorado pokazuje, że legalizacja marihuany przyniosła pozytywne rezultaty w kontekście młodych użytkowników. Według najnowszych badań, poziom użycia marihuany wśród młodzieży w wieku szkolnym (szkoły średnie) spadł do najniższego poziomu od 2013 roku, wynosząc mniej niż 13% uczniów, którzy zgłosili używanie marihuany w ciągu ostatnich 30 dni.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.
Zatrzymani w sprawie opioidów. Wśród nich dostawca plastrów z fentanylem dla ''Ducha'' z Żuromina
Policjanci z Radomia, przy wsparciu funkcjonariuszy z Kielc, zatrzymali w Ostrowcu Świętokrzyskim trzy osoby podejrzane o nielegalny obrót opioidami. Aresztowano dwóch mężczyzn oraz kobietę. Zatrzymania mają związek z dużym śledztwem dotyczącym między innymi wprowadzania na rynek znacznych ilości plastrów z fentanylem na terenie Żuromina.