Absurdalna strata czasu, pieniędzy, energii i życia ogółem na coś tak trywialnego jak durny kubek kawy.
17 października 2024forum pisze: @PsychoDMT
Absurdalna strata czasu, pieniędzy, energii i życia ogółem na coś tak trywialnego jak durny kubek kawy.
17 października 2024forum pisze: @PsychoDMT
Zajawka, hobby, małe przyjemości. Mówi ci to coś? Ogólnie lubię gastronomiczne tematy, nowe przepisy, drinki drineczki i siedzenie przy garach. A kawa jest w sumie częścią tego szerszego hobby. Czy to strata czasu? Pewnie tak. Przecież równie dobrze można codziennie żreć dokładnie to samo byleby makro się jakoś w miarę zgadzało żeby oszczędzić czas w kuchni, zamiast kawy łykać tabsy z kofeiną i tak dalej i tak dalej. Ale jaka w tym przyjemność?
A co do czasu to aeropress jest porównywalny do innych metod, pewnie nawet nieco szybszy niż kawiarka czy fusiara. Rozpuszczalki nie liczę bo to nie kawa. Jedynie przy ekspresie kolbowym można się bawić godzinami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.