Choć najgorsza bezsenność wystąpiła u mnie po pregabalinie bo potrafiłem nie spać do 5-6 nad ranem, zasypiałem o tej szóstej do godziny 8 w ciągu dwóch godzin potrafiłem przebudzić się z pięć razy. Na pewno nie polecam żadnych hydroksyzyn bo to nic nie pomaga, a taki zajebany na drugi dzień, że masakra.
scalono - detronizator
a no i jeszcze czy dawki i czas przyjmowania u Ciebie był porównywalny?
proszę o scalenie z drugim postem
Trazodonu to bym nawet nie chciał jakby mi zapłacili za to, rano po tym jesteś tak zajebany że do południa nie możesz dojść do siebie, a momentalnie jak to wchodzi to jest tak zatkany nos jakby tampony wsadził. Jak już to citalopram 5mg ale na spanie to nie jest raczej używam tego jak nie daje rady z odstawieniem psychicznie.
scalono - detronizator
Ja to jak wziąłem 5mg citabaxu (1/4 tab) do tego Pheni z 800mg to miałem bardzo silną euforię że jak odpaliłem jakąś muzę to chyba z dwie godziny słuchałem tak się wkręciło. Ale te ssrii są strasznie ryjące 60 procent sajdow reszta to pozytywy tylko. Na tej wikipedii jest napisane, że baclo jest bardzo podobny f-phenibuta? Ty go testowałes chyba więc proszę o wypowiedź :)
Co do baklo i f-fenibutu to za mało razy brałem to drugie i chyba za małe dawki żeby ocenić (300mg - 400mg) i przy mojej tolerce myśle, że spokojnie mógłbym zjeść dwukrotność. Póki co baklofen klepał dużo przyjemniej niż f-fen, aczkolwiek subtelniej i mniej nachalnie w odbiorze. Jak stestuje wyższe dawki f-fenibutu to wypowiem się co do podobieństwa.
przeniesiono - detronizator
przeniesiono - detronizator
scalono - łysy
Czyli jak ktoś mówi że nie działa to placebo to po prostu większe dawki trzeba zażyć. Byle ostrożnie. Najlepiej poniżej 6 gram, ale są i tacy co zygaja po 4-5 gram na następny dzień.
scalono - łysy
14 września 2024Saguaro99 pisze: Zauważyliście u siebie gdy lecicie kilka dni z rzędu na fenku, że w każdym kolejnym dniu fenibut się kumuluję i potrzeba znacznie niższą dawkę aby uzyskać euforyczny stan? Gdy jestem na "czysto" pierwszego dnia, ciężko mi uzyskać pożądany stan i muszę aplikować około 4 gramów. Kolejnego dnia z rana czuć jeszcze bardzo dobre samopoczucie i aby wejść znowu w zajebisty stan wystarczy mi tylko 2 gramy, kolejnego dnia już tylko 1,5 i znowu jest pięknie. Zawsze ładuję z rana i każda kolejna dorzutka następnego dnia podkręca jeszcze bardziej euforię i dobre samopoczucie poprzedniego dnia, gdy chce zejść do zera to wrzucam każde kolejne dni o 0,5-1g mniej i zejście jest praktycznie nie wyczuwalne. Polecam taki sposób zamiast nagłego odcinania fena na 0.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?