Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nazwa: małpki z rewersu wybite NL
Kolor: pomaranczowe
Kształt: nieregularny
Gdzie kupione: Poznań telegram
Kiedy kupione: 12/2023
Protest kit: zabarwiło tylko kolory MDMA
Waga: na oko 200mg z wypełniaczem/miksem
Ocena działania: 8/10
Ocena zejścia: 1/10 !
Dodatkowe komentarze: na pierwsze zarzucenie po 1szt dziewczyna+ 1,5szt facet. Było bardzo pozytywnie, chwilowy body load a po 5-10 minutach już fajna faza podniesioną empatia, chęć do tańca, rozmowy, lekkość, brak bólu, gibkość. Po dorzuceniu zrobiło się już trochę ciężej, bardziej chęć na leżenie niż tańczenie. Większy szczękościsk, trudności w oddaniu moczu. Kolejna odrzutka była już błędem. Faza już ciężka. Zapomnij o toalecie. Pot lat się wszędzie. Szczękości bardzo silny. Można zęby uszkodzić.
Zejście to jakiś koszmar: nie spaliśmy 3 doby, dopiero benzo pomogło bo już łapaliśmy nerwicę lękową. Po 5 dniach jeszcze coś jest nie tak kawa działa jak feta, wjeżdżają lęki i jest uczucie lekkiego odrealnienia. Po rozmowach ze znajomymi wspólnie stwierdziliśmy że musiało być coś z beta ketonów dodane bo nie możliwe żeby takie rzeczy się działy. Jointy i piwka zamiast usypiać spowodowały zwiększone lęki i nerwice. Nie można pić nawet kawy. Leczymy się 5 htp, gabą i innymi suplami ale nigdy czegoś takiego nie przeżyliśmy. Aptekarz który to robił jest zwykłym skur***lem. A nie był to mój pierwszy kontakt. Kiedyś zjadłem 7tabsow jednej nocy i normalnie poszedłem spać. Innym razem wziąłem 3 jednocześnie i po ok 4-5h też normalnie spałem. Zawsze po 2 dniach wracałem do żywych. A tutaj tydzień męczarni. Nie polecam. Uważajcie!
  • 8 / 2 / 0
Nazwa: La Casa De Papel
Kolor: Jasny zielony
Kształt: maska LCDP
Logo: Awers - maska, rewers - LCDP
Gdzie kupione: Wawa
Kiedy kupione: Maj 2024
Waga: około 450mg
Ktoś próbował? Wie coś?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
δεινὸν γάρ που, ὦ Φαῖδρε, τοῦτ᾽ ἔχει γραφή, καὶ ὡς ἀληθῶς ὅμοιον ζωγραφίᾳ. καὶ γὰρ τὰ ἐκείνης ἔκγονα ἕστηκε μὲν ὡς ζῶντα, ἐὰν δ᾽ ἀνέρῃ τι, σεμνῶς πάνυ σιγᾷ.
  • 6 / / 0
Nazwa: Satan
Kolor: pomieszane kazda pigula to to samo
Kształt: okrągły
Logo: satan sinner i zdjęcie głowy kozła na dodatek.napis 400 mg
Gdzie kupione: darknet
Kiedy kupione: Lipiec
Waga: x tego co wiem maja 300 mg MDMA
A więc tak według mnie te satany to są najlepsze piguły jakie mozna kupić, wrzuciłem.jedną i po 20 min dorzuciłem 2… 900 mg MDMA naraz no nie wiem hak ja to przezylem ale była pizda nie z tej ziemii nie byłem w stanie znalezc kursora od mysxki. przez 10 min tak wszystko jeździło, polecam i brac q viemno
  • 1 / 1 / 0
Nazwa: nike
Kolor: szary i pomarańczowy
Kształt: but
Logo: brak
Gdzie kupione: Wrocław
Kiedy kupione: sierpień 2024
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: pół tabletki po 30min-1h zaczyna wchodzić bardzo intensywnie. automatycznie robi się mega ciepło i czujesz, jak zatapiasz się. towarzyszy temu straszny nieogar w głowie XD jednocześnie nie jesteś w stanie poukładać swoich myśli i odczuwasz mega spokój - dziwne. przy mocnych zawsze mam odruchy wymiotne i tak też dzieje się tutaj od razu, gdy zaczyna wchodzić. ogromna chęć do tańczenia bądź robienia czegokolwiek na nogach, ciężko na nich usiedzieć w miejscu. szczękościsk także się pojawia, czasem aż za bardzo uporczywy. sam stan nazwałabym nie tyle euforią, co może i nawet blogostanem 😁 średnio siedzi tak z 2-3h, potem dorzutka. nie wiem czy kolory się czymś różnią, aczkolwiek odnoszę wrażenie, że pomarańczowe są ciut mocniejsze
  • 1 / / 0
Co to może być?
Dostałem od Znajomego ale on tez nie wiem co to
Niestety Loga juz nie widać.
  • 1 / / 0
20200325_074737.jpg
15 stycznia 2021paw333 pisze:
15 stycznia 2021Elkov21 pisze:
Ciemno-szare Punishery w kształcie trójkąta, "ponoć" Mają 300mg choć w to powątpiewam ale chce się upewnić bo mam zamiar wziąć dwa, a nie chce przeciąć jeśli mają trzy setki. Zakup okolice Warszawy 25 ziko. Ktoś coś wie na ich temat?
Miałem kontakt z niebieskimi, połówka robiła konkretnie, ogólnie większość punisherow ma koło 300mg
  • 16 / 6 / 0
Newsy z Polski B, zza wschodniej strony Wisły, z ostatniego miesiaca...

Nazwa: Barcelona
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: herb Barcelony
Gdzie: Podkarpacie
Działanie i zejście: Juz po dwóch lekko wyjebuje, muzyczka pięknie wchodzi, empatia, klei się gadka, świetny nastrój. Robi nawet na 6-8 godzin. Zejście praktycznie nie odczuwalne, być może dlatego, że łączyłem to z benzo, które jak wiadomo jest antiotum na zjazdy. Wygląda to na dobrą, profesjonalną robotę na większą skale.

Nazwa: Supermany
Kolor: Niebieski
Ksztalt: logos supermany
Działanie i zejście: Po trzech czułem niedosyt, było ok, ale daleko temu do dobrej piguły. Po dorzuceniu dwóch troche pokiwałem głową do muzyki, i przez jakiś czas było mi empatycznie i dość wesoło, ale nie trwalo to zbyt długo. Na zjeździe od razu poszedłem kimać, pomimo że to było w robocie na nocnej zmianie:)

I coś z dzisiaj
Nazwa: Red Bulle
Kolor: Zielony
Kształt: zaokrąglony na rogach prostokąt
Działanie: Opierdoliłem 3 szt. dobre pare godzin temu, jestem wypierdolony i szczęśliwy. Polecam i kocham wszystkich:)
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2024 przez okoliczny_element, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.

Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"

Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.

Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"

W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.