Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: pomaranczowe
Kształt: nieregularny
Gdzie kupione: Poznań telegram
Kiedy kupione: 12/2023
Protest kit: zabarwiło tylko kolory MDMA
Waga: na oko 200mg z wypełniaczem/miksem
Ocena działania: 8/10
Ocena zejścia: 1/10 !
Dodatkowe komentarze: na pierwsze zarzucenie po 1szt dziewczyna+ 1,5szt facet. Było bardzo pozytywnie, chwilowy body load a po 5-10 minutach już fajna faza podniesioną empatia, chęć do tańca, rozmowy, lekkość, brak bólu, gibkość. Po dorzuceniu zrobiło się już trochę ciężej, bardziej chęć na leżenie niż tańczenie. Większy szczękościsk, trudności w oddaniu moczu. Kolejna odrzutka była już błędem. Faza już ciężka. Zapomnij o toalecie. Pot lat się wszędzie. Szczękości bardzo silny. Można zęby uszkodzić.
Zejście to jakiś koszmar: nie spaliśmy 3 doby, dopiero benzo pomogło bo już łapaliśmy nerwicę lękową. Po 5 dniach jeszcze coś jest nie tak kawa działa jak feta, wjeżdżają lęki i jest uczucie lekkiego odrealnienia. Po rozmowach ze znajomymi wspólnie stwierdziliśmy że musiało być coś z beta ketonów dodane bo nie możliwe żeby takie rzeczy się działy. Jointy i piwka zamiast usypiać spowodowały zwiększone lęki i nerwice. Nie można pić nawet kawy. Leczymy się 5 htp, gabą i innymi suplami ale nigdy czegoś takiego nie przeżyliśmy. Aptekarz który to robił jest zwykłym skur***lem. A nie był to mój pierwszy kontakt. Kiedyś zjadłem 7tabsow jednej nocy i normalnie poszedłem spać. Innym razem wziąłem 3 jednocześnie i po ok 4-5h też normalnie spałem. Zawsze po 2 dniach wracałem do żywych. A tutaj tydzień męczarni. Nie polecam. Uważajcie!
Kolor: Jasny zielony
Kształt: maska LCDP
Logo: Awers - maska, rewers - LCDP
Gdzie kupione: Wawa
Kiedy kupione: Maj 2024
Waga: około 450mg
Ktoś próbował? Wie coś?
Kolor: pomieszane kazda pigula to to samo
Kształt: okrągły
Logo: satan sinner i zdjęcie głowy kozła na dodatek.napis 400 mg
Gdzie kupione: darknet
Kiedy kupione: Lipiec
Waga: x tego co wiem maja 300 mg MDMA
A więc tak według mnie te satany to są najlepsze piguły jakie mozna kupić, wrzuciłem.jedną i po 20 min dorzuciłem 2… 900 mg MDMA naraz no nie wiem hak ja to przezylem ale była pizda nie z tej ziemii nie byłem w stanie znalezc kursora od mysxki. przez 10 min tak wszystko jeździło, polecam i brac q viemno
Kolor: szary i pomarańczowy
Kształt: but
Logo: brak
Gdzie kupione: Wrocław
Kiedy kupione: sierpień 2024
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: pół tabletki po 30min-1h zaczyna wchodzić bardzo intensywnie. automatycznie robi się mega ciepło i czujesz, jak zatapiasz się. towarzyszy temu straszny nieogar w głowie XD jednocześnie nie jesteś w stanie poukładać swoich myśli i odczuwasz mega spokój - dziwne. przy mocnych zawsze mam odruchy wymiotne i tak też dzieje się tutaj od razu, gdy zaczyna wchodzić. ogromna chęć do tańczenia bądź robienia czegokolwiek na nogach, ciężko na nich usiedzieć w miejscu. szczękościsk także się pojawia, czasem aż za bardzo uporczywy. sam stan nazwałabym nie tyle euforią, co może i nawet blogostanem średnio siedzi tak z 2-3h, potem dorzutka. nie wiem czy kolory się czymś różnią, aczkolwiek odnoszę wrażenie, że pomarańczowe są ciut mocniejsze
Dostałem od Znajomego ale on tez nie wiem co to
Niestety Loga juz nie widać.
15 stycznia 2021paw333 pisze:Miałem kontakt z niebieskimi, połówka robiła konkretnie, ogólnie większość punisherow ma koło 300mg15 stycznia 2021Elkov21 pisze: Ciemno-szare Punishery w kształcie trójkąta, "ponoć" Mają 300mg choć w to powątpiewam ale chce się upewnić bo mam zamiar wziąć dwa, a nie chce przeciąć jeśli mają trzy setki. Zakup okolice Warszawy 25 ziko. Ktoś coś wie na ich temat?
Nazwa: Barcelona
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: herb Barcelony
Gdzie: Podkarpacie
Działanie i zejście: Juz po dwóch lekko wyjebuje, muzyczka pięknie wchodzi, empatia, klei się gadka, świetny nastrój. Robi nawet na 6-8 godzin. Zejście praktycznie nie odczuwalne, być może dlatego, że łączyłem to z benzo, które jak wiadomo jest antiotum na zjazdy. Wygląda to na dobrą, profesjonalną robotę na większą skale.
Nazwa: Supermany
Kolor: Niebieski
Ksztalt: logos supermany
Działanie i zejście: Po trzech czułem niedosyt, było ok, ale daleko temu do dobrej piguły. Po dorzuceniu dwóch troche pokiwałem głową do muzyki, i przez jakiś czas było mi empatycznie i dość wesoło, ale nie trwalo to zbyt długo. Na zjeździe od razu poszedłem kimać, pomimo że to było w robocie na nocnej zmianie:)
I coś z dzisiaj
Nazwa: Red Bulle
Kolor: Zielony
Kształt: zaokrąglony na rogach prostokąt
Działanie: Opierdoliłem 3 szt. dobre pare godzin temu, jestem wypierdolony i szczęśliwy. Polecam i kocham wszystkich:)
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.