...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 48 / 7 / 0
@PolskiLen a co za różnica kiedy wrócę? Opisuję działanie pregi w pierwszych (najgorszych) dniach skręta. Tak, niektórzy na niej nabierają wody, telepią się czy wspominają o nefro- czy neuro-toksyczności. Zagrożenie życia? %-D Wszystko je stwarza. Ale to już odftop. Nie polecam dużych dawek, mówię że MI OSOBIŚCIE pomagają zniwelować skręta do zera. Nawet 5x150 pomaga w dużym stopniu. Nie chcesz, nie wierz randomie. Po co mi kłamać na forum dla ćpunów? %-D Z wiekiem też nie trafiłeś. Ochłoń chłopie boś przećpany.
lol [*]
  • 75 / 18 / 0
Dla mnie żadna różnica skoro ładujesz tak duże dawki to pewnie masz układ dopaminergiczny rozwalony na maksa. i nie wiedząc jak go naprawić wrócisz do ćpania to stały schemat ćpunów Opisujesz działanie pregi a ja robię ci kontrę bo to co piszesz jest przykładem głupoty. "Zagrożenie życia? %-D Wszystko je stwarza." tu się mylisz i to grubo ale co będę ci pisał o naturalach...
Nie jestem randomem mam nowe konto i sam leczyłem skręta pregabaliną ale dawka 300/450mg na kilka dawek podzielona a nie to co ty robisz.
  • 2981 / 506 / 0
Zgadzam się z PolskiLen to najlepiej żeby były maksymalne dawki są w zupełności wystarczające
Wpierdalalem też kiedyś ilości typu blister ale to wynikało z tolerancji i chęci naćpania dziś jednak uważam że to było niepotrzebne i jak najbardziej chore.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 702 / 100 / 0
Pregabalina do 300mg później nie ma już jako takiego większego działania. Ulotkowo jest do 600mg ale czy warto ? Dobrzy lekarze wiedzą że leczenie zaczyna się od najmniejszej skutecznej dawki leku.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 2981 / 506 / 0
Przy daily leczeniu 300mg pregabalina ta dawka jest za niska na nagle zaleczenie skręta i bywa że trzeba podwoić do 600.
Wyżej to już czysta anhedonia bo duże dawki dają niezły boost.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 702 / 100 / 0
Dzis wziolem setke trampka I nic poza kardiotoksycznoscia... opio nie pomaga na bole neuropatyczne...
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 2394 / 647 / 0
Ja ostatnio z zerową tolerką przerobiłem liścia mst 200 przez jakies 12 dni pod rząd- mini ciąg. No i 2 dni po tym jak się materiał skończył zaczął się mini skrecik. Na którego to objawy przyjebałęm 1080 pregi. Po godzinie zapomniałem o tym że wgl jadłem opiaty. Skręta wyparła zajebista faza od pregi. kurwa to gówno naprawde jest mocą na poziomie opio i benozo ... szok
  • 48 / 7 / 0
@WujekMorda
Ano, zabija skręta, jak domestos bakterie z reklamy. Dalej podtrzymuję swoje.

U mnie:
Spoiler:
Kolejny obiekt testowy: jak kogoś zainteresuje to wrzucam w spoiler dla potomności coby ktoś scrollować nie musiał:
TL;DR - da sie przezyc na 600 pregi (jak sie ma tolerke na 240mg oxy oral)
Spoiler:
#pdk:
Spoiler:
Spoiler:

@Palkrolik
Zgadzam się; ból w krzyżu (dyskopatia) po 2 oxach dalej odczuwalny - po 150mg pregi 1-0-1 lub 111 bez oxów już nie :świnia:
BTW FYI
Spoiler:
I takie jedno pytanie do pana Majora, @DexPL melduję z zapytaniem - możliwy jest update 1. posta? Paczka pregi (nawet 300mg) nie kosztuje już 300zł na 100%, najtańszy zamiennik - Tabagine w polecanym kalibrze 150mg - na 100% coś kolo 24, a są jakieś cuda typu Apteline jeszcze. Z tym wypisaniem podobnie: Łatwiej o nią od czasu Lyrici. Poza PLB czy psychiatrą przepisze ją rodzinny (chociaż to już jest) - ale chętniej wypisze; wyrwie się bez papierka nawet na receptomacie (chociaz juz słabiej), czy NiŚOZ.
Zwykłe Rp, tu się nie zmieniło, nie jest chyba na wykazie P (tym bardziej N) - nie rozumiem, nie widzę tego w P-tkach :świnia:

Pytam, bo dwa zielone jelenie/łosie zapytały mnie bezpośrednio, miast szukać sobie info dalej - a kto przegląda bez konta? Tak przy okazji.
odmeldowuję się
Spoiler:
PS: rozwaliłam formatowanie posta, styl się rozjechał chyba tymi spoilerami (?)

dałem każdy spoiler jako osobny, bo widocznie forum nie ogarnia zagnieżdżonych w sobie kolejno trzech - łysy
lol [*]
  • 604 / 115 / 0
morfina ma dawkę sufitową? Przeczytałem (że z medycznego punktu - nie). Da się tolerancje zwiększać w nieskończoność, czy w końcu receptory są tak niewrażliwe, że dalsze zwiększanie nic nie daje?
Doszedłem do 2000mg majki dziennie (p.o), lub np. 1000mg p.o oraz 400mg i.v.
Wcześniej szło do 1600mg oxy. Wzmacniam je oczywiście benzo, choć niedużymi dawkami, max 4mg klona; lub jakieś 100mg kwety, czasem również trochę alc, ale również niedużo.
Kiedyś mnie majka usypiała, a teraz daje bezenność, że muszę dołożyć benzynę lub neuroleptyk.

Teraz je lekko zredukowałem do ok 1g dziennie, ale to nadal dużo. Kwestia czasu aż dojdę znów do 2g.

Oporowe dawki, które nie dają noddów, zaleczają skręta owszem i mulą, ale wydałem na to całe oszczędności- ponad 200k pln, w 3 lata. Ciężko jest, na fenta nie chcę iść bo on działa krótko, a przecież nie będę dokładał ksylazyny...
  • 479 / 131 / 2
@OiOiOi dex Tobie już niestety nie odpowie, bynajmniej przez najbliższe x miesięcy o ile w ogóle, poza tym On rzadko kiedy odpowiadał ze względu na swój zawód. Ja poprawię te informacje w jego poście, myślę, że się nie obrazi o tą aktualizację.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby na stres. Ratownicy medyczni zażyli psylocybinę

Praca ratowników medycznych bywa bardzo trudna i stresująca. Nowe badania kolejny raz sprawdziły, jak działa psylocybina na zdrowie psychiczne. Wyniki dowiodły, że pojedyncza dawka substancji zawartej w grzybach halucynogennych, może pomóc w radzeniu sobie z objawami psychologicznymi i wypaleniem zawodowym wśród tej grupy.

Policjant w gangu narkotykowym. To funkcjonariusz z wodzisławskiej komendy

Miał stać na straży prawa, a był przestępcą. Jeden z członków gangu narkotykowego zatrzymanych na Śląsku to policjant wodzisławskiej komendy.

Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar

Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.