Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2174 / 372 / 0
To jesteś THC MAN 😃
  • 3038 / 523 / 0
Ja się dorwałem po dwóch miesiącach przerwy dobra aurore i powiem szczerze jak za tą cenę to czuję się trochę znudzony profilem działania; spróbowałbym coś bardziej agresywnego w działaniu bo ta jest jakaś kanapowa mimo że ma dużo THC
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1786 / 300 / 0
Jak 20 to ma byc kanapowa. Nie zdarzylo mi sie zeby sie zawiesc na aurorze - moze s and s nie te miales czy cos ale pamietaj tez ze to nie sativa jesli 20. Albo np wapuj na 200+ bedzie "agresywniej"
  • 3038 / 523 / 0
To ile musi mieć żeby kopało jak sativa.
Myślę że w obecnych czasach można nabyć konkretniejsze odmiany na targach w ciemnej strefie bardziej korzystniej cenowo ale mimo wszystko apteka daje poczucia bezpieczeństwa prawnego.

Ale fakt s i s wpłynelo na poczucie działania bo jak zapaliłem teraz na zewnątrz to koplo bardziej korzystnie. Wiecej bodźców do oceny sytuacji niż palac wieczorem w domu.

Ale fakt że wciąż jak dla mnie za mocny akcent kanapowy działania :p
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1786 / 300 / 0
@pomasujplecki to dlaczego wybrałeś indicę? Bo wnioskuję, że masz a20. To jest prima sort nie masz prawa narzekać a że działa kanapowo to normalne w końcu indyk. Następnym razem weź a22 GTH b. dobra sativa.

Co do Mango i Rocstara slabu - spoko. Za cenę poniżej 400/15 g to po prostu rewelacja najważniejsze jest działanie a tutaj się wszstko zgadza- upodliłem się jednym biciem 0.18g na maxa
  • 66 / 8 / 0
S-lab ma ciekawe promocje. Za 5 g Mango (indica) zapłaciłem prawie 40 procent taniej. Fajnie. Moc ok
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12399 / 2409 / 0
Mango bardzo przyjemne - w sam raz dla średnio zaawansowanych. Zrobiłem z pyłku po nim # metodą na słoik z gorącą wodą i to była petarda.
  • 1786 / 300 / 0
02 sierpnia 202420fajekzfiltrem pisze:
S-lab ma ciekawe promocje. Za 5 g Mango (indica) zapłaciłem prawie 40 procent taniej. Fajnie. Moc ok
Tak, też wyrwałem właśnie Mango i Rockstara po niecałe 400/15 ok. 25zł za gram dobrej baki - gorzej jak nie ma promocji. Na szczęście na S-LAB są praktycznie cały czas najczęściej kilka odmian na promkach do wyboru. Najmilej wspominam Master Kusha ale był w regularnej cenie ok 700 zł więc wiadomo, że wolałem wziąć taką samą ilość Mango i Rockstara za niecałe 400. Ostatni zakup utwierdził mnie w przekonaniu, że S-LAB podniosło jakość albo po prostu trafiam na lepsze partie. Nie ma już tego przesuszonego wióru co kiedyś.
  • 3 / / 0
Wróciłem niedawno z apteki z 15g Jack Haze w Red No. 2.
Pierwsze wrażenie - petarda! Działanie mocno pobudzające lecz mniej natarczywe (lepsze skupienie i koncentracja) niż w Aurorze Delahaze, którą niedawno skończyłem. Smak, zapach, wygląd topków również na "+". Zaprzyjaźnię się bliżej z tą odmianą i dam znać jak wypadnie długofalowo. Póki co słuchawki na uszy i biorę się za sprzątanie mieszkania z uśmiechem na ustach :D
  • 66 / 8 / 0
03 sierpnia 2024aurora20 pisze:
02 sierpnia 202420fajekzfiltrem pisze:
Tak, też wyrwałem właśnie Mango i Rockstara po niecałe 400/15 ok. 25zł za gram dobrej baki - gorzej jak nie ma promocji. Na szczęście na S-LAB są praktycznie cały czas najczęściej kilka odmian na promkach do wyboru. Najmilej wspominam Master Kusha ale był w regularnej cenie ok 700 zł więc wiadomo, że wolałem wziąć taką samą ilość Mango i Rockstara za niecałe 400. Ostatni zakup utwierdził mnie w przekonaniu, że S-LAB podniosło jakość albo po prostu trafiam na lepsze partie. Nie ma już tego przesuszonego wióru co kiedyś.
Akurat moje Mango strasznie suche jest. Skręciłem sobie małego dżoja to strasznie daje po gardle. Tragedia. Plusem było to, że zawsze był mały żarek, więc można było na spokojnie jarać bez obaw, że zgaśnie. Ale z Fenixa super się wapuje na 190 st.
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze

Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.

Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury

4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.

Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną

Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.