Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 107 / 13 / 0
Yes. Udalo mi sie jednak wyjsc z pregi lorazepamem. A zrobilam to tak: w poniedzialek przestalam zazywac pregabaline i jednoczesnie zaczelam przyjmowac lorazepam w ilosci ok. 4 mg na dzien. Bralam go przez trzy dni, po trzech dniach przestalam i juz bylo po wszystkim. Zupelnie bez bolu. Jestem tylko troche spieta od tamtego czasu, ale zawsze mialam do tego sklonnosci. Dziwi mnie ze tak niewielu ludzi odkrylo ten sposob, i odradzane jest to jako najwiekszy idiotyzm jaki mozna zrobic. Oczywiscie wazne jest aby ten lorazepam nie byl przyjmowany dluzej niz 5 dni, bo mozna by bylo nabawic sie skreta po nim.

Scalono – CAF

Nie da sie juz edytowac: jednak sie nie udalo. Dostalam takiego ataku paniki dzisiaj ze wrocilam do pregabaliny. Chyba nigdy juz z niej nie zejde. To moglo byc od tego lorazepamu, nie wiem.
  • 3455 / 555 / 2
Ja nie miewam napadów lęków, nie wiem co mi jest, ale staram się żyć w zgodzie ze sobą i otoczeniem.

Czasami sie martwię, ale wiadomo każdy ma jakieś bolączki, ale zdecydowanie lękiem bym tego nie nazwał.

Pregi już nie łykam sporo czasu i jest gut, tylko trzeba było schodzić stopniowo z dawek, nwm przynajmniej u mnie tak było.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 13 / 0
Jednak udalo mi sie wyjsc z pregi lorazepamem wiec ludzie nie maja racji. Bralam lorka tylko trzy dni i wlasciwie bylo juz po, tylko przez 3 dni jeszcze odczuwalam lekki niepokoj i niewygode.
Czyli tak: zaprzestalam brania pregi i w tym samym dniu zaczelam brac lorka, bralam trzy dni i koniec odstawiania.
  • 10 / 3 / 0
Wychodziłem z pregi dwa razy. Za każdym razem to były duże dawki. Wielomiesięczne ciągi po 900mg+ dziennie i akurat jakimś cudem udało mi się gładko to znosić. Za pierwszym razem cold turkey. Jedna noc zarwana, potem było okej + kilka tygodni pogorszonego nastroju. Negatywne postrzeganie rzeczywistości. Za drugim razem pomógł mi weed w dawkach oporowych. Indica łagodziła bóle i kładła spać.
  • 154 / 13 / 0
Nie ma dużego skręta przy obniżeniu dawki, przy odstawieniu calkowitym w okolicach drugiego-trzeciego dnia się pojawia chyba najwiekszy skręt. Ostatnio pomógł mi dxm na takiego skręta, zwykle uzywałem w tym celu benzo ale to było trochę takie gaszenie ognia benzyną…
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.