Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Scalono – CAF
Nie da sie juz edytowac: jednak sie nie udalo. Dostalam takiego ataku paniki dzisiaj ze wrocilam do pregabaliny. Chyba nigdy juz z niej nie zejde. To moglo byc od tego lorazepamu, nie wiem.
Czasami sie martwię, ale wiadomo każdy ma jakieś bolączki, ale zdecydowanie lękiem bym tego nie nazwał.
Pregi już nie łykam sporo czasu i jest gut, tylko trzeba było schodzić stopniowo z dawek, nwm przynajmniej u mnie tak było.
Czyli tak: zaprzestalam brania pregi i w tym samym dniu zaczelam brac lorka, bralam trzy dni i koniec odstawiania.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.