Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 3222 / 610 / 0
Ja dużo gadam z lawiną dygresji i załączników do własnych słów, ale na luzie mówiłem ojcu że jestem na mocnym suplemencie.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 223 / 26 / 0
Ja z reguły jestem dość wygadany i otwarty do ludzi, więc u mnie nie widać, ale sam o tym mówie, że jestem po czymś bo otwartość wzrasta :)

Jeżeli ktoś jest na co dzień małomówny i wstydliwy, a po fenie staje się duszą towarzystwa, to może to wzbudzić zaciekawienie otoczenia :D Nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy widać, wszystko zależy od osoby.

Po niektórych nawet ciężko poznać, że są po 8 piwach, a niektórzy po 2 już pierdzielą od rzeczy także sama rozumiesz :D
  • 280 / 29 / 0
24 lipca 2024calonex pisze:
A czy osoby z zewnątrz niewtajemniczone były w stanie że jesteście po czymś? Czy tylko w większych ilościach?
Oczywiście, że widać wyraz twarzy i oczka lekko spizgane, gałki się szklane robią, a zwłaszcza zdradza ciągły banan na twarzy. Może jak kogoś nie znasz to ciężej wykryć, ale jak przebywasz z kimś często to nie da się ukryć.
Ziomek jak dobija to tylko spojrzę na niego nawet nie musi nic mówić i już wiem, że jest po :)
  • 8 / 6 / 0
Chuja widać , mi się mama wpatrywała w oczy po fenibucie wiele razy i nic złego nie dostrzegła, a widziała mnie po różnych gównach i jest na to wyczulona :)
Inna sprawa to zachowanie, które należy czasem hamować bo jest się zbyt "rozluźnionym" potrafili mieć do mnie ludzie offence ,że się śmieje na cały głos w sytuacjach nie do końca zabawnych dla innych :D
Ewentualnie w sytuacji jak wyżej kolega wie ocb i sam brał więc przypuszczam, że wtedy może się załączyć jakiś 6 zmysł wychwytujący fenibutową bombę.
  • 152 / 9 / 0
A ja jednak byłam tak zrobiona że znajoma zauważyła że oczy zaszklone i błędne i że jestem porobiona. Ale ledwo ogarniałam co się dzieje dookoła. Więc zapewne zależy od dawki 😅
  • 5744 / 1173 / 43
A jaką dawkę zarzuciłaś ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 152 / 9 / 0
Chyba ok. 3g fena bo na oko sypię.
Ale też 375mg pregi do tego
  • 280 / 29 / 0
Kochana nie jedz za często takiego miksu, wiem, że jest super synergia Prega z Feniem, zejście z tego będzie naprawdę masakryczne wliczając w to uj wie ile bezsennych nocy. Czym się wtedy podratujesz wykorzystując wszystkie koła ratunkowe? Jak pamiętam tego Fenia chciałaś właśnie na odstawkę Pragi.
  • 223 / 26 / 0
Orientuję się ktoś czym się różnią duże kryształy fena od małych, z Liftmode poza rozmiarem i ceną? 100 g dużych droższe o 60 zł od małych.
  • 5744 / 1173 / 43
Ceną.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?