Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
A swoją drogą dzisiaj pomyślałem o podtlenku azotu i chyba się przejadę do selgrosa po małe zakupy.
Swoją drogą 3 lata temu tam pracowałem na wózku widłowym i mnie wyjebali za kradzież naboi z dostaw, które przyjeżdżały
20 lipca 2024yikokode pisze: ładujesz 3 naboje do balona
22 lipca 2024yikokode pisze: To jest kwestia żeby balon był duży, a nie jakaś popierdółka najtańsza. Z trzech nabojów w dużym balonie wychodzi trochę grucha, więc nic dziwnego że taki zwykły i mały się podda.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
- cracker + dobry balon
- wpuszczać do płuc i znowu do balona do 3 razy, żeby osiągnąć najlepszy efekt
- zrobić sobie prowizoryczny filtr jak tutaj https://www.dancewizensw.org.au/filtering-nangs
- siedzieć xD
Ile maksymalnie w ciągu jednego posiedzienia mogę tego powdychać, żeby nie przesadzić i czy w ogóle da się z tym przesadzić?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.