spróbuj 375mg a jak nie zadziała to za dwa dni 450mg
co by ostrożnie podejść do tego
20 lipca 2024dissapoinx pisze: Ile wziac dla przyjemnej fazy i zeby miec na wszystko wyjebane jesli na co dzien biore 150? Kiedys przy 300 nie czulam roznicy
@Kreator2518 nie ma problemów z pregą w aptekach, tylko może w pojedynczej mniej zamawiają. Jak masz jakąś sieciową aptekę w pobliżu to zamów do apteki, jedno ze nie będzie trzeba kombinować a drugie że tak zawsze jest taniej
20 lipca 2024dissapoinx pisze: Ile wziac dla przyjemnej fazy i zeby miec na wszystko wyjebane jesli na co dzien biore 150? Kiedys przy 300 nie czulam roznicy
20 lipca 2024dissapoinx pisze: @calonex myslalam ze tak z 600
a co się stanie jak się weźmie za dużo? nie wiem ja brałam zawsze tyle żeby nie było po mnie widać a żeby było dobrze
12 lipca 2024WujekMorda pisze: rozumiem. Prega strasznie niszczy nerki brana w ciągu. Boje się czego się dowiem jak w końcu skontroluję stan swoich...
Anyway kolezanka po 1.5 roku ciągu i brania dużych dawek usłyszała że ma fest nery rozjebane i musi chodzić na dializy... I to nie "jebajka" tylko rzeczywistość >,<
takie ilości pregi jakie biorę owe wyniki mogą szybko się zmienić. Staram sie z pregi schodzić, zgodnie z zaleceniami lekarza, mam nadzieje że tym razem się uda. Początkowo było fajnie, teraz to biorąc końskie dawki w zasadzie to nie czuje działania. Biorę tylko po to aby nie czuć się chujowo, a wpierdzielam to gramami. Masakra, jeść coś co szkodzi, nie mieć żadnych profitów z tego, dodatkowo te obciążenie psychiczne. A jeść tylko po to aby nie czuć tych przykrych skutków odstawienia.
@up
Prega jeżeli chodzi o szare komórki jest strasznie dziwna. Jezyk ang miedzy innymi przez swoja prace znam bdb i czasem czulem sie jak totalny król rozmawiająć, a czasem jak
Biden na debacie. Do tej pory nie wiem od czego to zalezy.
20 lipca 2024Lotnik69 pisze: @Kreator2518 nie ma problemów z pregą w aptekach, tylko może w pojedynczej mniej zamawiają. Jak masz jakąś sieciową aptekę w pobliżu to zamów do apteki, jedno ze nie będzie trzeba kombinować a drugie że tak zawsze jest taniej
Od paru lat chodzę do [cut] tutaj w Irlandii - to jest prywatna mała apteka i może dlatego mają skromne zaopatrzenie, ale pomyślę o przejściu do sieciówki. Mamy tutaj Boots'a - zobaczymy jak tam będzie z zaopatrzeniem w pregę.<enter>
<enter>
To prawda, że jest większa biodostępność jak się wysypuje do napoju i pije niż połykane?
Powód: źródła, plus czytelność skoro już edytuję
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.