biorę pregabe od kwietnia w dawkach wyższych niż terapeutyczne (ale niewiele bo na zmianę ok. co drugi dzień 375mg i co drugi 150mg żeby nie wyjebac tolerki).
No I kupiłam sobie fenibut od szwajcara. Miałam nadzieję na coś typu gbl i spróbowałam 1g na pierwszy raz (hcl chyba bo kryształki). no nie ważne, czytałam tu trochę stron i zapewne i tak nie zadziała tak jak gbl.
w każdym razie czy ta pregaba może mi zwiększać tolerke na fenibut?
bo działanie 1g na pierwszy raz było bliskie placebo. Ile zarzucić w takim razie i po ilu dniach żeby COŚ poczuć?
dzięki i pozdrawiammmm
25 czerwca 2024calonex pisze: hej przychodzę z zapytaniem. Może dość oczywiste ale chce się upewnić xdd
biorę pregabe od kwietnia w dawkach wyższych niż terapeutyczne (ale niewiele bo na zmianę ok. co drugi dzień 375mg i co drugi 150mg żeby nie wyjebac tolerki).
No I kupiłam sobie fenibut od szwajcara. Miałam nadzieję na coś typu gbl i spróbowałam 1g na pierwszy raz (hcl chyba bo kryształki). no nie ważne, czytałam tu trochę stron i zapewne i tak nie zadziała tak jak gbl.
bo działanie 1g na pierwszy raz było bliskie placebo. Ile zarzucić w takim razie i po ilu dniach żeby COŚ poczuć?
dzięki i pozdrawiammmm
Ostatnio sporo moich znajomych testowało pierwszy raz, przy dawce 1,5 grama nie czuli praktycznie nic. Przy dawce 2,5 g czuli już porządne pozytywne jebnięcie, zależy oczywiście jakiej jakości towar, więc trzeba popróbować na własnej skórze zwiększając dawkę. Ja bez sensu każdorazowo zwiększałem dawkę (po czytaniu forum) bojąc się, że nie uzyskam poprzedniej fazy, doszedłem do 4,8. Pewnego razu testowo zarzuciłem 2 - 2,5g, i co? wyjebało praktycznie identycznie jak wspomniane 4,8. Więc śmigam sobie na takich dawkach cały czas i cały czas jest petarda, a skutków ubocznych prawie żadnych, nawet po przypadkowym 1,5 tygodniowym ciągu (wyjazd służbowy, codziennie prezentacje, wieczorami pity dodatkowo alkohol) , schodziłem sobie co 0,5g dziennie i totalny luzik, praktycznie każda dawka powyżej 1,5g klepała, a przynajmniej nie czuło się potrzeby zażycia po ciągu :) wręcz zero objawów odstawki, może lekka tęsknota za tym stanem i to tyle. Teraz wracam ponownie do użytkowania 1-2 razy w tygodniu. Proszę nie sugerować się moim przypadkiem, to, że u mnie objawy odstawienne nie wystąpiły nie znaczy, że u Ciebie też tak będzie.
Co do zwiększania tolerancji przez przegrabalinę na fenibut nie wypowiem się, aczkolwiek gdzieś w necie mignęło mi, że nie ma to znaczenia. i 300mg pregabaliny można porównać do około 2g fena (dobrej jakości)
moje ostatnie doświadczenie z fenibutem było prawie identyczne
1g - nic
2.5g - zamuła i rozpierdol, brak ochoty na cokolwiek, a następnego dnia telepawka i też zamuła która chyba z 3 dni trwała
kiedyś tak nie miałem, może to kwestia sortu
To pokazuje jak bardzo różni jesteśmy i każdy musi znaleźć coś pod siebie ;)
26 czerwca 2024izopropylofenidat pisze: @sclero2014
moje ostatnie doświadczenie z fenibutem było prawie identyczne
1g - nic
2.5g - zamuła i rozpierdol, brak ochoty na cokolwiek, a następnego dnia telepawka i też zamuła która chyba z 3 dni trwała
kiedyś tak nie miałem, może to kwestia sortu
25 czerwca 2024calonex pisze: hej przychodzę z zapytaniem. Może dość oczywiste ale chce się upewnić xdd
dzięki i pozdrawiammmm
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.