Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 100 / 18 / 0
Eksploatacja @wąskogłowy to jedno, a format-od-narodzin, oraz uliczne-korekty, wraz z kurzącymi nałogami, to razem #3 Można dodać 33 i wyjdzie krzywy szary :hel:

-> Do xylometazolinu za każydm razem trzeba dołożyć masaż nosa
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Miałem z tym problem przez dwa lata. Brak możliwości normalnego oddychania przez nos, przy jedzeniu smarkałem co minute, a i tak nos nie był drożny. Utrudniało to codzienne funkcjonowanie.
Wizyty u laryngologa regularne, ciagla zmiana leków, bo nic nie pomagało. Spraye, tabletki, sterydy, nic.
Któregoś razu przy okazji przeziębienia poprosiłem w aptece o coś na katar, babeczka dała mi ZIOŁOMIX ZATOKI i od tej pory mam drożny nos jak dawniej. Nie trzeba tego brać cały czas, zjadłem jedno opakowanie rok temu i do tej pory mam spokój.
  • 100 / 18 / 0
23 lipca 2022serotoninowy pisze:
Mam kumpla co jest od tego uzależniony, jest tak jak @dajmon prawi, gościowi co jakiś czas zatyka się nos i musi sobie psiknac. Jak mu tłumaczyłem ze to dlatego że jest uzależniony to nie wierzy. I psika już tym gownem kilka lat xd a gosc nigdy w trąbę nic nie walił, mysli ze to alergia jakas i tylko to mu pomaga.
<< Po półtora roku Xylometazolin przestał działać (błyskawicznie). Zmieniłem mięte pieprzową na tańszą* i nos mi wysechł..

*Polfa się też ceni, ale te konkretne 2zł, to niestety ćpuńska oszczędność
  • 1 / / 0
krople przed sniffem nasivin powinien pomoc
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.