Zauważyłem, że mój organizm potrzebuje trochę czasu żeby w pełni poczuć działanie nowej odmiany. Wezmę na początek te które poleciłeś. @jezuschrystus Całe szczęście, że w aptece w której kupuje nie doliczają dodatkowych kosztów przy dzieleniu mogę sobie wziąć 5 g bez dopłat.
@lysy666 palę w lufce
https://budcare.pl/medyczna-marihuna/?j ... ducent:142
Proszę pod linkiem masz wymienione terpeny i opisy działań odmian slab.
A co najśmieszniejsze termin ten sam do końca sierpnia.
Także trzeba kupować od razu jak jest cena dobra bo to się może zmienić z dnia na dzień.
Ja miałem nadzieję że jeszcze potanieje :)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.