Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 74 / 8 / 0
To który (White Widow, Sirius Black, Master Kush, Pink Kush, Black Tuna, Mango Kush)
s lab 18 THC twoim zdaniem z tych które wymieniłem jest najmniej kanapowy?
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2024 przez chmiel95, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12491 / 2425 / 0
Obstawiam Black Tuna i White Widow. Reszta to typowe kanapowce - przynajmniej teoretycznie.
  • 74 / 8 / 0
Muszę po prostu spróbować.
Zauważyłem, że mój organizm potrzebuje trochę czasu żeby w pełni poczuć działanie nowej odmiany. Wezmę na początek te które poleciłeś. @jezuschrystus Całe szczęście, że w aptece w której kupuje nie doliczają dodatkowych kosztów przy dzieleniu mogę sobie wziąć 5 g bez dopłat.
@lysy666 palę w lufce
  • 479 / 72 / 0
@chmiel95 w aptece mi też gadają głupoty odnośnie odmian.

https://budcare.pl/medyczna-marihuna/?j ... ducent:142

Proszę pod linkiem masz wymienione terpeny i opisy działań odmian slab.
  • 1912 / 311 / 0
Terpeny podręcznikowe w suszach slabu są o kant dupy rozbić. Pewnie się wszystkie zdegradowały - zioło jest tak przesuszone. Jedyną dobrą baką na jaką trafiłem od s-lab był rockstar. Zapach miał najlepszy z wszystkich mmj nawet tych najlepszych.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 479 / 72 / 0
Slab to taki syf xD Kupiłem Aurorę 22 DH i GT, nie ma porównania. Jedyny plus Slab to duża ilość odmian, możliwość eksperymentowania.
  • 1912 / 311 / 0
Ostrzegam ze Tilray to marka slab, ten sam susz inny dystrybutor :/
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 74 / 8 / 0
Znowu dałem się wyrolować aptekarskiej mafii w zeszłym tygodniu cena s-laba była 19,90 zł wszystkie odmiany a dzisiaj wszystko poszło w górę.
A co najśmieszniejsze termin ten sam do końca sierpnia.
Także trzeba kupować od razu jak jest cena dobra bo to się może zmienić z dnia na dzień.
Ja miałem nadzieję że jeszcze potanieje :)
  • 2250 / 383 / 0
I za ile kupiłeś?
  • 74 / 8 / 0
21, 35 wziąłem po 5gr wite widow, Black tuna nie wiem która odmiana 35, ale chyba wdowa. Zostało mi jeszcze do wykupienia 20 gramów.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2024 przez chmiel95, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.