Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
01 kwietnia 2018jamlasica pisze: Warte. Byle by tego nie zjeść za dużo. Jak większość opisuje, pdzyjemny euforyczny wjazd pół godziny po którym zaczynają się paranoje. Każda kolejna dorzutka to coraz mniejsza euforia i coraz większe schizy
Moze nie zrobilem tego bardzo duzo. (1 gr w noc)ale zadnych paranoi nie odnotowano.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Wycięto odnośnik do źródła - 909
Wale to w Holandii czasami jak nic innego nie ogarnę I jestem blisko Amsterdamu.
Co mnie wkurwią to nieproporcjonalnie duże uboczne skutki które rozpieprzają mi kręgosłup a chodzi o lędźwie.
Tak mnie spina i wypinam jakby dupe do góry że wyglądam jakbym miał pampersa albo na boki , jak leżę to jakbym mostek robił xD nie do ogarnięcia no i plus shizy tragiczne.
To się do niczego nie nadaje.
Jprd ile bym dał za 2011 i tamten mefedron w UK lub chociaż a-pvp gdzie ubogi były kosmiczne ale historia zawsze tak popierdololo że aż było warto
Dzisiejsze narkotyki mają nas zabić.
Widzimy schemat, pierwsze były dopy do spożycia i do polubienia, po nich wielu po delegalizacji i analogach pierwowzorów dali sobie spokój więc dla nich jest nadzieja.
Teraz to jest poprostu czystka! Oni nas exterminują , pół legalnie , tych którzy mimo że chujowo to I tak biorą.
4 mpd tylko oral , dłużej się nacieszysz fazą bez shiz ale gdy wjadą to jest lipa w H.
Gadałem do gołębi ludzi którzy się bali bo wyglądałem jak czub , stand up ogólnie dla siebie po gadałem bzdurę której ktos nie kumał a po wszystkim się śmiałem xD Ale to raczej czosnek zryty u mnie , ale po 3 cmc jest git , po 2 mmc, 4 fma .
Zostaje mi już tylko 6 apb co 2 tygodnie, i weź to teraz wprowadź w życie, jak ja kurwa lubię codziennie.
Wiem to po sobie!
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.