Leży w sortowni już drugą dobę i jej nie wypuszczają
Chyba wykryli specyfiki z NL, mają przyrządy.
Albo się gdzieś zagubiła.
miałem taką historię kiedyś, że dopiero trzeci reship mi doszedł i paka rozdarta jak przez psa ale zawartość pod stealthem przeszła, wtedy kupowałem u realnych i mimo, że mają pojebane ceny to jednak szanują klienta jak żaden inny vendor
a jeśli chodzi o sprawne szybkie przesyłki rc z NL to polecam jednak freszów bo działaja jak zegarek i nie ma lipy, ceny powiedzmy średnie, ale asortyment nadal bardzo dobry
09 kwietnia 2024dementor756 pisze: Witam, czy w przesyłkach na paczkomat podajecie swój numer czy jakiś losowy ? Co w przypadku jeśli poda się jakiś losowy numer i ten numer będzie używany przez jakąś osobę?
2.Zapisujemy na kartce i dajemy fikcyjne imię i nazwisko.
3.Podbijamy do, Żabek i mowimy starter z rejestracją proszę.Nie mają prawa brać naszego dowodu to złamanie prawa.W jakimś punkcie uda się na pewno znalezć miejsce bez dania dowodu i w tym miejscu dyktujemy fikcyjne dane.
4.Algoryt sprawdza dane tylko w prosty sposób i fikcyjne dane przejdą.
27 maja 2024shevet pisze: Czytam Wasze posty i widzę, ze generalnie problemy są z przesyłkami zza granicy albo z zakupami leków w kraju. A czy słyszal ktoś lub sam miał problem z paczką krajową, nadaną w paczkomacie w jednym miescie i wysłaną do innego, od prywatnej osoby do prywatnej osoby? Czy na prawdę gdzieś na sortowniach przysyłają psy by wąchały paczki? Przecież ile tych piesków musiałoby być, żeby dało się zorganizować coś takiego? Tak sie zastanawiam, ale sam już nie wiem. Zwykła paczka, od zwykłego człeka, do zwykłego człeka, wydaje się zbyt zwykła, żeby gdzies, ktos zwrócił na to uwage...
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD
Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?