A jakie dawki brałeś mitrazapiny?Po 15 mg?Przez ile dzialała nasenie.Dziwne, źe na mnie działa ta mitrazapina, bo ja przećpany jestem nasenymi i wszelkimi gaba.Może zarzucić 45 mg mitrazapiny na sen?
Ps.trochę nie w temacie do administratora.Zniknoł mi glówny czat na Hpr.Dodajcie mnie do niego proszę.
scalono - detronizator
a więc tyzanidyna 8mg spowodowala odciecie i zasniecie na krzesle, obudzil mnie ojciec, dobrze, ze na biurku było tylko palenie xDD
prosze o scalenie
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
scalono - surv
Czy pregabalina śmierdzi? Żeby w robocie się nie pytali co biore to przesypalem pregie z blistrow do pudełka po tabsach kofeinowych z kfd, pierwsza paka była ok ale jak ostatnio przesypalem drugą to zaczęła z dnia na dzień tak kurwic że no ja pierdole. I nie leży ona na słońcu czy w gorącym, też wątpię że ktoś se ze mnie jaja robi bo jak brałem ostatnia dawkę na kwadracie przed snem to było ok, dopiero rano zaczęło ostro kurwic jakąś octówą. Po przesypaniu do szklanego słoika też zaczyna kurwić ale teraz stopniowo ten smród rośnie a nie jak ostatnio że z bomby nagle w nocy jest ok a rano kurwi jak niemyte skarpety
29 marca 2024elcamino pisze: Też jesteście tak mocno zmęczeni na predze nawet jak nic nie robicie? Ponadto ciężko mi się myśli i oddycha, nie potrafię się zmusić do niczego, siedzę pół roku na bezrobociu i ogólnie jest lipa, ale nie potrafię odstawić tego leku, bez pregi też było źle. Kiedyś jak prege brałem to mialem nawet więcej siły i chęci do czegokolwiek.. (po roku przerwy wróciłem do pręgi i biorę ją już pół roku w dawcę 600mg/d
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
Plusem tej metody jest to że prawie nie pije. Raz na dwa 3 dni mi się zdarzy 5 piwek ale już nie codziennie. Częściej też jazz jaram. Kiedy leki działają kompletnie nie mam krzywych jazd tylko wszystko co dobre ze zjarki z rozkminami i gastrówą na czele.
Jadę teraz wgl do Raichu na robotę i będę tam zapierdalał jak messerchmit bo na tych substancjach jest się zajebiscie wydajnym w niewymagających wiekszej inwencji pracach.
Lepiej solo czy w jakimś miksie się to sprawdzi?
No z alprą i clonem to tak nie działa bo tolerka i tak rośnie (sprawdzałem) z resztą jak ma nie rosnąć jak oba leki to depresanty działające na GABA-A.
Pregabalina działa na kanały wapniowe a baklofen na GABA-B więc nic dziwnego że nie rośnie kwestia tylko czy nie jebie to ostro po stykach w mózgu bo jakby nie patrzeć co chwila robisz CT od pregi/baclo. Ja dalej dochodzę do siebie po ciągu alpra/prega który miał działać na podobnych zasadach i pomimo że minął jakiś rok jest źle, a źle jest do tego stopnia że prege muszę znowu brać, alpre doraźnie też tylko tym razem leczniczo.
Co do pracy to dopóki nie jest to niezbędne to nie nadużywałbym dragów w celu poprawy wyników. Wypłatę dostaniesz taką sama jak ktoś kto ma wyjebane, przychodzi na 8h i idzie a zdrowia nikt ci nie odda.
@omertse Wal śmiało, w razie co to może ktoś w okolicy będzie znał podstawy resuscytacji xDD Nie no nie powinno być źle. Sam jak dostałem to od psychiatry w dawkowaniu 150mg/d to zajebałem 600 w drodze z apteki na kwadrat xd ale ja to ja, niech jeszcze ktoś się wypowie, choć przypuszczam że nie jestem tu rekordzistą
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.