ODPOWIEDZ
  • 907 / 222 / 0
Natknąłem się u pewnego vendora na to. Jak na nitazen jest "słaby". Słaby piszę w sensie, że jest to 5x siła morfiny. Co można uznać za mocniejszą wersję heroiny, albo coś w ten teges.
Ogólnie rzecz mówiąc - dawkowalne. Tylko jak to jest z nitazenami. 5x morfina to moc badana na zwierzątkach. Dla ludzi będzie niższa.
Ktoś coś jakieś info? Informacji oczywiście niewiele.
butonitazen.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2806 / 607 / 0
I jak, testowałeś?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 907 / 222 / 0
Nie miałem możliwości gdyż dwa dni później wpadli do mnie smutni panowie zaprosić na dwumiesięczną odsiadkę ;).

Zapomniałem w ogóle o tym temacie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.