Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam,

Na wstępie zaznaczam, że jestem tu nowy i przyszedłem tylko po poradę :)

Planuję nakręcić klip muzyczny i potrzebuję rekwizytu w postaci cukierka pudrowego imitującego pigułkę ecstasy z konkretnym "odlanym" na niej wzorze.

Szukałem firm, które robią na zamówienie takie cukierki, ale niestety nic nie znalazłem. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak pozyskać taki deficytowy towar?
Może jakieś foremki i samemu? Doradźcie :)

Pozdrówki
  • 2541 / 521 / 0
Potrzebowalbys tabletkarki
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 36 / 1 / 0
Paradoks że prościej ci będzie załatwic sobie prawdziwą pigułę która nie bedzie tylko rekwizytem. :)
  • 1213 / 307 / 12
Wariacie mordo po chuj sie pierdolić z jakimiś rekwizytami ja to bym użył jakiś fasolek jelly beans albo takich zwykłych pudrowych cukierków wiesz, taka metafora, że czapki z głów kisiel w majtkach kumaci załapią.

Jeżeli chodzi o firmy to są takie co produkują krówki z logo firmy, może coś w ten deseń?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5773 / 1175 / 43
Są takie cukierki, wyglądają jak piguły.
Takie pastylki, kolorowe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania

Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.