Obecnie tylko te dwa leki i biorę to na nerwice i ostatnio popołudniami lekkie stany depresyjne i NIE JESTEM CPUNEM nigdy nie byłem uzależniony od niczego poza szlugami i nigdy nie brałem żadnych drągów ani „dziwnych „ piguł chyba że dorżnie benzo ale to jedną pigułę na 3 miesiące albo 4
Aczkolwiek jak brałem swoje dawne COMBO które działało pięknie przez ponad 5 lat nie piłem alkoholu (do dziś nie piję )
Piąteczka
Dziś na próbę wrzuciłem 50 Solianu o dziwo mega mnie wyciszyło
Solian 50-100
Mirtagen 30
Pragiola 225
A jak wypierdoli prolaktyna do wrócę do bronocornu
Najbardziej to chodzi mi o to bym mógł spać a z tym mam ostatnio duży problem :(
A na pewno nie chce żadnego Ssri czy snri bo przerobiłem ich kilka już i po każdym było tak samo między innymi zero snu
Fuzja - D5
@tajemniczy25
Sory Mordko poniosło mnie trochę ale po prostu jestem mega wkurwiony że w dzień po tygodniu jest dość fajnie a wieczorem za chuja nie idzie spać tzn śpię max do 2 a potem to już taki pół sen albo nie mogę usnąć i męczę się do rana albo nie mogę usnąć do 3 i śpię do 6/7 max ale nie wiem ile w tym prawdy ale z kim bym nie rozmawiał czy na mess czy w realnym świecie dużo ludzi narzeka na to że nie może spać już pomijając durne filmiki na tik toku xd
I jeszcze zastanawiam się nad tym by nie spróbować przez kilka dni brać np 7,5
Bralem okolo 4mg( tabletke 15mg dzielilem na oko) i nasennie bylo czuc. Bralem pol tabletki czyli 7,5 mg i czulem nasenne dzialanie ale tez troche serotoniny. I chodzi mi o to czy 15mg zadziala mocniej nasennie od powiedzmy 10mg? Czy juz mocniej serotonima sie wlacza tylko?
Moze troche dziwne pytanie ale nie chce brac calej tabletki jezeli nie uspi mocniej a tylko przedluzy dzialanie i dwa dni bede dochodzil do siebie :)
Btw. Mirta na sen spoko tylko gdyby okres poltrwania miala krotszy to byloby super.
Pozdrawiam
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.