To tak, 2cb może i koło 2cb leżało, ale w sumie nawet się tego spodziewałem, za chytry byłem na okazję. Zjadłem tego w chuj, a działanie fakt przyjemne, delikatne rozmycie pola widzenia i motoryki, nastroj świetny, muza w odbiorze cudowna, idealnie jakbym miał iść do klubu, chociaż dobre piwko sobie piję.
Mam nauczkę, żeby lepiej się postarać o 2cb
07 stycznia 2024SzatanskiSkoczek pisze: 30 mg to spoko czy bardziej celować w 50? Miałem okazję raz próbować i tak średnio kminię jak zrobić by nie być zawiedzionym
Podziwiam - mnie 2jeczka męczy po 4-5h i szczerze nie mam ochoty na dokładki.
Jedna taka impreza styka mi na kilka miesięcy XD
14 stycznia 2024omertse pisze: To mnie nie aż tak szybko, ale też męczy po pewnym czasie. 25mg oral i po peaku 12 sniffem to już wystarczająco, ewentualnie można na drugi dzień powtórzyć, ale potem też mam dość przynajmniej na kilka dni, a zazwyczaj na dłużej. Choć ostatnio jak testowałem blotter to jak dorzuciłem sniffem z czubka noża odrobinę czystego prochu to pożałowałem i czułem się już zmęczony tripem. Więc to też zależy od S&S ale prawie grama czy tam pół jak na dwie osoby to wydaje mi się za dużo. 2C-B jest bardzo fajnym ale jednocześnie trochę bardziej męczącym psychodelikiem. Po takiej meskalinie czy LSD czasem nawet by się jeszcze przedłużyło tripa i szkoda że to już koniec pomimo że działają dłużej od 2C-B. Z drugiej strony nie jest też aż tak męczące jak DMT. Pomimo że peak trwa kilka minut to wczoraj i tak mnie zmęczył i czekałem żeby się już skończyło działanie. Choć tu też to głównie zależy od S&S, więc jak we dwoje wam się dobrze czas spędza to pewnie i czasu na tripie by się więcej spędziło z chęcią
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.