Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
@provide nie wiem czy to lepiej, ale jestem 2005. Jednorazowa akcja z powyższym specyfikiem z powodu chwilowego braku towaru w okolicy. Wiadomo, że teraz 99% “mefedronu” to jakieś mocno średnie zamienniki, ale pomimo, że ten klef totalnie nie przypadł mi osobiście do gustu, i znając skutki uboczne długotrwałego zażywania CMC’ków - nic takiego mi nie jest.
  • 42 / 6 / 0
@Elvis1998 wiem że jednorazowo nic ci się nie stanie ale na pewno miałeś strupy w nosie, również żółte. Nos na prawdę jest bardzo ważny dla nas bo może ci się od kataru zrobić czy to zapalenie ucha środkowego w ciężkim przypadku czy zatkanie trąbek słuchowych w lżejszym. Polega to na tym że będziesz gorzej słyszał na jedno ucho.
  • 9088 / 1771 / 2
03 stycznia 2024Elvis1998 pisze:
@provide nie wiem czy to lepiej, ale jestem 2005. Jednorazowa akcja z powyższym specyfikiem z powodu chwilowego braku towaru w okolicy. Wiadomo, że teraz 99% “mefedronu” to jakieś mocno średnie zamienniki, ale pomimo, że ten klef totalnie nie przypadł mi osobiście do gustu, i znając skutki uboczne długotrwałego zażywania CMC’ków - nic takiego mi nie jest.
Długotrwałe efekty zażywania cmc są takie same / podobne jak długotrwałego zażywania mmc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 116 / 10 / 0
Niestety, moje źródełko skąd pobierałem prawilny mefik wygasło, co zaowocowało odwiedzinami u starego kolegi klefa :D kopę lat %-D
Co jak co, ale za czasów gdy raczyłem się chlorami zapamiętałem je troszkę inaczej (no chyba ze to kwestia sortu). Smak przyprawia mnie o odruch wymiotny, spływ okropny, bardzo gorzki, palący w gardło. Mam wrażenie, że kiedyś jakoś lepiej to wchodziło, albo coś źle zapamiętałem :extasy:. Sama faza od biedy może być, ale ten spływ, smak i ból przy wciąganiu to tragedia :halu: .
A wy jak sobie radzicie ze spływami? Macie jakieś tipy, bo samo popijanie niezbyt pomaga :halu:
%-D
  • 4895 / 853 / 0
To samo miałem ostatnio, z biegiem czasu i przerobionego materiału palenie ustało, miałem uczucie jakby mi spływały żyletki.. został tylko ten okropny smak, zapijaj cola trochę pomaga.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
04 stycznia 2024lvckyy pisze:
Niestety, moje źródełko skąd pobierałem prawilny mefik wygasło, co zaowocowało odwiedzinami u starego kolegi klefa :D kopę lat %-D
Co jak co, ale za czasów gdy raczyłem się chlorami zapamiętałem je troszkę inaczej (no chyba ze to kwestia sortu). Smak przyprawia mnie o odruch wymiotny, spływ okropny, bardzo gorzki, palący w gardło. Mam wrażenie, że kiedyś jakoś lepiej to wchodziło, albo coś źle zapamiętałem :extasy:. Sama faza od biedy może być, ale ten spływ, smak i ból przy wciąganiu to tragedia :halu: .
A wy jak sobie radzicie ze spływami? Macie jakieś tipy, bo samo popijanie niezbyt pomaga :halu:
Ja używam tabletek na gardło z Lidokainą, np. Gardimax albo Orofar Max. przestaje boleć a intensywna mięta maskuje ten spływ i wymusza połykanie więc szybko sprawa załatwiona. Polecam
  • 70 / 11 / 0
04 stycznia 2024lvckyy pisze:
Pakuj to w kapsułki bo będziesz czekać rok czasu na NFZ jak coś ci się zjebie z nosem.
  • 563 / 29 / 0
Mieliście doczynienia teraz z różowym 4cmc? Bo pamiętam, że z 8 lat temu latał taki sort.
Jutro wrzucę zdjęcie.
rchiro the best
  • 3 / / 0
Tak . Bardzo wciągający. Nos jak po oraniu pola. Uszy zatkane dwa dni . Zimne powietrze, aż boli w śluzówkę.
  • 4895 / 853 / 0
Dostałem sampla jakiegoś klefa i na sporej tolerce walnąłem 350mg sniff. I chyba cofnę słowa że to jeden z najgorszych ketonów jakie próbowałem. Pięknie porobiło jest nieogar i lekkość i euforia serotoninowa mimo dużej tolerki. Chyba wszystko zależy od sortu jak 4cmc klepie bo zależnie od sortu to było różne działanie zazwyczaj po prostu mocno na wzrok siadało i był duży lub lekki nieogar zależnie od dawki.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol

Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.

Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA

W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.

Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.