Niech zje 400mg to serce prawdę jej powie.
Jeżeli nie jest zmęczona (głownie chodzi o niewyspanie) to działanie kofeiny może nie być jakoś bardzo wyczuwalne.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
21 stycznia 2024hypcio393939 pisze: Moja siostra mówi że kofeina na nią nie działa czy to możliwe?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Tego wam życzę wszystkim.
wycięto źródło - łysy
Это несколько слов
И место для шага вперёд
kofeina w innych formach takich jak energole czy tabletki działa na mnie może z dwa razy, później wbija tolerka bardzo szybko i już nie mam pożądanego efektu lepszego skupienia, pobudzenia, myślenia i funkcjonowania (no chyba, że jestem totalnie śpiąca, wtedy jakieś tabletki czy nawet żelki z kofeiną, które ostatnio z ciekawości kupiłam (bardzo smaczne!) nieraz mi pomagały, chyba że próbowałam tak cisnąć całą noc pisząc pracę na studia, wtedy nad ranem już nic nie pomagało, nawet medikinet którego trochę akurat przy sobie wtedy miałam na moje ADHD jednak dobrze działa dla mnie jako takie wspomaganie myślenia i zniwelowanie senności, tylko czułam się przeraźliwie przemęczona psychicznie i fizycznie ale pewnie do tego doszedł brak snu i fakt że bardzo słabo się odżywiam przez brak apetytu większość dnia, jednak czasem przychodzi już taki moment że trzeba spać albo chociaż poleżeć i koniec a nie się mordować na siłę :p ). Kawa zresztą też już u mnie bardziej z przyzwyczajenia niż żeby cokolwiek mi ona zmieniała w funkcjonowaniu, po prostu mi smakuje i muszę sobie popijać cały dzień zwłaszcza do jarania fajek, dla mnie to nierozłączne połączenie które bardzo lubię :)
Это несколько слов
И место для шага вперёд
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.