Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Mam pewien problem. Idę do laryngologa za niedługo z moją rodzicielką. Nie wie, że ćpałem i chce, żeby tak pozostało. Myślicie, że lekarz od nosa stwierdzi, że ćpałem? Jeśli tak, co mam zrobić? Zacząć robić regenerację nosa? Jak tak to ile to potrwa i czy można zrobić to szybko? Przepraszam za tyle pytań, wpadłem w paranoję. Na prawdę nie chcę zawieść mojej mamy.
  • 3455 / 555 / 2
Oczywiście, że może to stwierdzić, ale przecież nie musi tego mówić, ale to jak Ty wchodzisz z mamą do laryngologa czy jak, bo nie bardzo rozumiem?

Zrób sobie harm redutction stricte sytuacji co kto może gadać, będzie Ci łatwiej.

Dwa szybka przepłuczka z irigasinu nie zaszkodzi a może pomóc.

Jesteś ubezwłasnowolniony?? Czy serio trolujesz coś tutaj, stary nic nie pieniaj nawet jak wykrzyczy że ćpasz coś to się nigdy nie przyznawaj laryngologowi i mamie i tyle.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1202 / 303 / 12
Któż to wie, zależy co i kiedy ostatnio było szurane… jak kilka minut przed wizytą to może wygrzebie jakiś kawałek kryształu przyklejony do zatoki %-D Następnym razem wal bombki i będzie gitez majonez!
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
07 stycznia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Oczywiście, że może to stwierdzić, ale przecież nie musi tego mówić, ale to jak Ty wchodzisz z mamą do laryngologa czy jak, bo nie bardzo rozumiem?

Zrób sobie harm redutction stricte sytuacji co kto może gadać, będzie Ci łatwiej.

Dwa szybka przepłuczka z irigasinu nie zaszkodzi a może pomóc.

Jesteś ubezwłasnowolniony?? Czy serio trolujesz coś tutaj, stary nic nie pieniaj nawet jak wykrzyczy że ćpasz coś to się nigdy nie przyznawaj laryngologowi i mamie i tyle.
Nie trolluje moja mama idzie tam ze mną bo coś podejrzewa a mi nie ufa. Dzięki za poradę tak właśnie zrobię, czytałem trochę o uszkodzeniach błony śluzowej i akurat niedawno problemy hormonalne zaczęły mi się pogarszać + tarczyca mogę to jeszcze rzucić na hormony jeśli będzie mówił, że coś biorę.
  • 3455 / 555 / 2
Pamiętaj jedno najważniejsze jest nie przyznawać się do winy i tyle! Głowa do góry!
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.