...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1529 / 193 / 0
Trochę czasu minęło , zaktualizuje co mi się udało zrobić w tym czasie. NIC.

Żyje , i płynę
  • 1200 / 300 / 12
noi gicik tak trzymać ja jeszcze do tego latam najważniejsze, że jesteś świadomy swoich dokonań piona
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1529 / 193 / 0
noi w końcu po tylu latach , jestem trzeźwy i czysty od leków i narkotyków :) mogę napisać , że bez zamknięcia w ośrodku nie zatrzymał bym się .
  • 183 / 72 / 0
Z fartem! Teraz tylko korzystaj z narzędzi, których się tam nauczyłeś. Kontynuuj terapię na zewnątrz i popchnij życie do przodu i przede wszystkim unikaj wyzwalaczy!
  • 643 / 405 / 0
25 grudnia 2023no1special pisze:
noi w końcu po tylu latach , jestem trzeźwy i czysty od leków i narkotyków :) mogę napisać , że bez zamknięcia w ośrodku nie zatrzymał bym się .
A gdzie byłeś/jesteś?
  • 170 / 26 / 0
25 grudnia 2023no1special pisze:
skoro jestes czysty i chcesz byc to usun konto na hr, albo chociaz na niego nie wchodz
dawka czyni truciznę
  • 1529 / 193 / 0
lubie przeglądać HR , pozatym nie działa na mnie w tym momencie jako wyzwalacz a zawsze mogę się podzielić swoim doświadczeniem , a co do tego w jakim byłem ośrodku narazie nie chcę mówić , ale swój pobyt wspominam dobrze
  • 26 / 10 / 0
ja jakoś trzeźwa od pół roku, zero koki i marihuany której nadużywałam grubo, na razie powoli do przodu ale zobaczymy , co czas pokaze.. nastawiona jestem optymistycznie ale życie lubi rzucac klody pod nogi, wiec stąpam powoli
  • 1529 / 193 / 0
noi stało się , założyłem wątek dawno temu , prób odstawienia tego gówna jak widać mnóstwo , ośrodki , spotkania chuje muje nie wiadomo co .. noi wracałem jak bumerang a dzisiaj czysty ponad 2 miesiące od wszelakich używek i przez ten okres czasu zrobiłem więcej niż za całe życie. Mam nadzieje , że to definitywny koniec używania subs. psychoaktywnych przezemnie i nigdy do tego nie wrócę . Szkoda życia na to gówno.
  • 83 / 9 / 0
@no1special w tym sporcie słowa Wincenta skierowane do Lipy z filmu "Że życie ma sens" pamiętaj jedno nigdy nie mów nigdy to taki obraz tego wszystkiego.Jedni to porzucają i już nie wracają a będą i tacy jak ja czy Ty że coś się dzieje i wracają wiedząc że gra nie warta świeczki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.