ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Nie mam pojęcia co ze mną jest nie tak, ale już jako dwuletnie dziecko miałam niedowagę. I tak właściwie większość życia aż w końcu zobaczyłam na wadze 43 kg przy wzroście 170 cm i uznałam, że muszę przytyć. Zaczęłam pić szejki 2k kcal/1 litr, wmuszałam w siebie jedzenie i tak powoli doszłam do 60 kg, chociaż równocześnie zaczęłam ćwiczyć trójbój siłowy i duża część tego to masa mięśniowa, zawartość tkanki tłuszczowej u mnie to 13-14%. W końcu apetyt znów mi siadł i ledwo utrzymuję to, co osiągnęłam, a planowałam przytyć do 70 kg.
Lekarze zawsze ignorowali mój problem, próbowali mi wmówić anoreksję (lubię jedzenie, ale nie potrafię jeść dużo na raz + rzadko odczuwam głód), a teraz jak waga w sumie jest w normie to w ogóle nikt nie chce mi pomóc. Weszłam na Medikinet (ADHD) i apetyt jest jeszcze gorszy. Dlatego zwracam się z prośbą do Was o polecenie czegoś na apetyt, bo przeraża mnie myśl o schudnięciu i nie chcę już jechać na 1000 kcal/dobę. Zielone nie pomaga.
  • 507 / 191 / 1
Może megastrol,szukaj syrop megace.Mam kilku znajomych co po jazdach na stimach to stosowali,żeby apetyt pobudzić.
Skoro borykasz się z tym już wiele lat nie będę pisał o nawykach żywieniowych,podstawy pewnie masz w małym palcu ^^
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 36 / 1
największe, najdziksze i najbardziej niepohamowane żądze jedzenia mam zawsze po gieblu, z 3-4 kg na tydzień można spokojnie na tym przytyć, z medikinetem się dobrze komponuje
problematyczne może być dawkowanie i ewentualny potencjał do nadużywania
we were somewhere around Barstow
  • 5766 / 1175 / 43
Może medyczna marihuana ?
Ja duży apetyt mam również po pregabalinie,
Zresztą napisane jest to na ulotce.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3433 / 567 / 1
Mianseryana!

Też mam ostatnio gorszy apetyt, nie wiem czy to przez covid niedawno przebyty czy przez ciągnący się stan nietrzeźwości (stymulanty katynony)

I mi też nie pomaga palenie.
Dopiero wszytko razem z pregabalina i benzo
Amplituda wagi- max 5 kg
Nie wyobrażam siebie przytyć 20kg .
Komu się uda utuczyć mnie o 10 kg, temu nagroda! 😀
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1202 / 303 / 12
22 listopada 2023london5 pisze:
Może medyczna marihuana ?
Ja duży apetyt mam również po pregabalinie,
Zresztą napisane jest to na ulotce.
Po syntetycznych kanna miałem najokrutniejsze gastrofazy. Głód jak zombie z RE na ludzkie mięso.

Nie chce strzelić babola ale podobno jest taki specyfik (chyba jakiś hormon) bo mi kolega paker opowiedział, coś w stylu Apetizera, że jak to zarzucisz to sie włącza tak okrutne ssanie, że ciagle jesteś nienasycony i głodny. Może coś w tej deseń?
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 5 / 0
Polecam witaminy Animal Pak, niestety niektore tabletki ciężko się łyka (przynajmniej mi) bo niektóre są większe od nie wiem czopków, ale ja łamałem na pół i szło. Jedna tabletka pobudza wydzielanie soków trawiennych, dzięki czemu stosunkowo szybko po sytym posiłku odczuwasz głód. Polecam po śniadaniu :)
Ja na przykład mam pracę cały czas o stałych godzinach więc o 5 piłem gainer Mutant Mass, koło 7 kawa fajek i kibel. O 10 śniadanie syte i bogate w witaminy, minerały i antyoksydanty plus herbatka. O 11 wrzucałem opakowanie dziennej porcji witamin, o 13 już głód w Hoy więc obiad z pojemniczka w pracy. Po 15 po robocie od razu trening, prysznic i obiad. A później to już lodówka sie nie zamykała haha i od nowa. W pół roku od 73kg dobiłem do 90ciu przy czym nie wyglądałem jak Ludwiczek ^^
Aha i do tego duuuzo wody, sporo sodu i kreatyna.
Bywało gorzej i chwalili ...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Zadzwonił i powiedział, że jest pijany i prowadzi auto. Poprosił o zatrzymanie

Cztery promile alkoholu w organizmie miał mieszaniec powiatu żywieckiego (Śląskie), który jadąc samochodem, zadzwonił na numer alarmowy i poprosił, żeby go zatrzymać. Po wytrzeźwieniu usłyszał zarzuty, grozi mu do trzech lat więzienia.