Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4412 / 705 / 2117
Odezwij się bezpośrednio do @surveilled. Jak chcesz przyśpieszyć proces, to możesz też odezwać się na czacie hyperreal.chat. Jeśli nie, to daj sobie chwilę czasu i mu, zapewne ogarnie to w przeciągu 72h.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6199 / 439 / 12
Hej, okazuje się że jest to totalny error systemu mailowego.
Linki aktywacyjne ani kontakt z adminem nie działają :(
Priorytetowo się to staramy naprawić
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 496 / 149 / 0
Dziękuję za pomoc, znów mogę się zalogować na swoje konto.
  • 518 / 103 / 0
Mi też już działa, dzięki, pozdro.
nanawacin2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: nanawacin2 »
jakby co to u mnie nadal nie działa @surveilled
  • 6199 / 439 / 12
@nanawacin Aktywowałem konto manualnie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 491 / 64 / 0
dzięki wielkie.
Palkroli
  • / / 0
Re: Czat - prośby o odbanowanie
Nieprzeczytany post autor: Palkroli »
ZleSpiaca jak wogole nie mogę się zalogować na forum bo kiedyś poprosiłem o zawieszenie konta. Palkrolik moja nazwa użytkownika.
  • 365 / 103 / 0
Dezaktywowales konto na czacie może? Jeśli tak to nie wejdziesz już na czat ba tym koncie . Jest wyraźna informacja że jest to działanie nieodwracalne .
Miesiąc temu byłeś na czacie . Nie masz bana. Jakie występują problemy przy logowaniu ?
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
Palkro
  • / / 0
"Użytkownik o podanej nazwie jest nieaktywny. W przypadku problemów z aktywacją konta proszę skontaktować się z administratorem witryny."

Takie zawiadomienie wyskakuje mi przy próbie logowania. Może dlatego że kiedyś prosiłem o zablokowanie konta i już jest nieodwracalne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.