Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Czekam na przesylke w dalszym ciagu, moje pierwsze zamowienie utknelo gdzies na poczcie w Hiszpanii XD zamowilem teraz UPSem Express bo zalezy mi na czasie. Przyjda pewnie w tym samym czasie, bedzie jak scena z kevina samego w domu gdzie matka pojechala busem z grajkami a ojciec czekal na samolot XD

Mam zamiar jesc do poki nie poczuje mrowienia w palcach, ponoc wtedy jest ostatni dzwonek zeby odstawic.

Anhedonia, odczyt pamieci, koncentracja. Wszystko to jakos razem jest powiaozane. Jak mam dobry dzien to mysle jak f-16 na poczekaniu wpadaja mi zarty do glowy, wyglupiam sie itd. Pamiec mam dobra bo jak juz sobie cos przypomne to ze szcegolami, ale zeby sobie przypomniec to jest cud. Czuje sie zawieszony w eterze. Przez to ze nie do konca jestem tu i teraz ciezko mi sie na czym skupic.

Co do lęków to miałem epizod i to strogi. Wyleczylem sie noopeptem w sprayu. Niestety kolejne cykle juz nic mi nie daly, poza o ironio wprowadzaniem w stan smutku. Ostatni cykl na noopepcie odstawilem po dwoch tygodniach. Sprawdz PW bo nie chce tutaj za bardzo odbiegac od tematu. Oczywscie bede zdawal tutaj relacje co i jak ten enesaj <3
  • 3 / / 0
Jak tam mordeczko otrzymałeś tego NSI, testy ropoczęte? Pamiętaj aby się nie zrażać na początku bo cykl to powinien być co najmniej miesięczny albo najlepiej to dwu. Strasznie drogo sobie biorą tym intellimedsie pojebało ich xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.