Tak jak i 10 innych ketonów.
Białe grudy, bardzo łatwo rozprowadzające się w wilgotny proch.
Przy podaniu sniff nie czuć w nosie nic ani pieczenia ani zapachu. Po dostaniu do buzi-dziwne mrowienie.
Chwile się ładowało i normalnie euforia pobudzenie, gadatliwość tutaj nic nie pożądanego się nie działo. Tylko najbardziej zdziwił mnie czas działania.
Ostatnia dosyć mała zjadłam koło 2.30 i trzymało mnie takie wystrzelenie do 14/15. Wcale nie odczuwałam tego jak schodzi tylko cały czas stymulację. Od tej ostatniej brak chęci na dorzutkę. Nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć aby ułatwić chociaż trochę rozpoznanie.
Z góry dziękuję
Coś w rodzaju latających oczu miałem raz po 3 mmc,ale nie 10 minut i nie jakoś mega natrętnie.
Za to po klefedronie miałem dokładanie tak jak wyżej opisujesz.Oczopląs na całego
Pozdrawiam :)
[ external image ]
[ external image ]
Dziwne ze był niebieski ale był kozak
https://streamable.com/00i7tc
Myślicie ze to 4cmc/cec?
19 października 2023Czoug pisze: @szbaranek wygląda jak jakiś kiepskiej jakości keton - najprędzej obstawiałbym 3CMC
mefedron ani meta tak nie wyglądają
jeśli jeszcze pachnie specyficznie ( ten żółtawy pachniał taką ala rybą zmieszaną z buchem mj )
ten żółtawy był dość mocny ( tak, tez znieczulał ), jednak sadzę iż deko nieudana reakcja zwł, kiedy właśnie ten żółtawy zapychał kichawę, w przyrównaniu chociazby do przeźroczystego ( mlecznego ) ryżu... z którym nigdy nie było problemów
za czasów "legala" miałem przyjemność czy nieprzyjemność patrzeć jak właśnie z metyloaminy powstaje tego typu wytwór.
bardzo specyficzną cechą tego typu wytworu było to, że po około tygodniu stania w CIEPŁYM miejscu, zaczynał się robić mokry.
przeźroczyste kryształy tego efektu nie doświadczały.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.