Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1510 / 528 / 0
Pytam więc komu przeszkadzało że łapczywe damianki sobie zdychały pod smartshopami?
  • 734 / 436 / 0
Ja w rodzinie od zawsze miałem łatke. Jeszcze się łudzili, że moze to wszystko co odpierdalam to pewnie nie przez dragi, wypierali to. W lutym spakowałem mandżur i wyjebałem na terapie. Żeby było śmiesznie nie poprawiła się przez to moja relacja z rodziną, a wręcz jeszcze bardziej pogorszyła. W końcu sobie chyba w pełni uświadomili, że jestem narkomanem. I wcale nie obchodzi ich to, że chcę coś zmienić. To nie ma żadnego znaczenia dla niektórych ludzi. Jeszcze żeby było śmiesznie w jakimś stopniu sami zaserwowali mi tą narkomanie nie spełniając moich potrzeb jako dziecka, ale nawet ich za to nie obwiniam chuj z tym
  • 1 / 1 / 0
To tak samo jak z byciem homo, nie obnos sie, nie odpier...alaj, a kazdy bedzie mial to w dupie
  • 1279 / 325 / 12
@Kay69 przeoraszam bardzo czy masz coś do ćpunow pedałów?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1762 / 240 / 0
Chłopak dziewczyna polska rodzina !!!!
  • 2939 / 1593 / 35
Narkotyki są w naszym organizmie neuroprzekaźniki można tak traktować. Także bez dopaminy serotoniny i innych nie jesteśmy w stanie funkcjonować. Nie obchodzi mnie to co myślą inni robię co mam ochotę i kiedy. System sram mu do ryja.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1762 / 240 / 0
Ja jestem 100%. Hetero i nie urządzam parady co roku to jest każdego prywatna sprawa jaka ma orientację lol po chuj się z tym obnosić lol
  • 1279 / 325 / 12
To dlaczego narkomanów pozbawiają praw rodzicielskich a LGBT pozwalają wychowywać dzieci?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1762 / 240 / 0
Narkoman to osoba dysfunkcyjna
Wyobrażasz sobie parę alfiarzy w wychowujących dziecko lub opiatowców bo ja nie.
  • 2939 / 1593 / 35
Ciężko, alfa dziecko by było, nic fajnego.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.