Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 59 / 1 / 0
Mam ogromne problemy z załatwieniem się, to znaczy z dwójką. Ostatnio wróciłem do tematu. Znów walę mef i hel. W poprzednich latach też było źle, ale teraz jest tragedia. Gdybym zaniedbał dietę, leki i inne ważne nawyki, chyba umarłbym z niewysrania się. Mam hemoroidy, żylaki odbytu i ogólnie, dupę mam tak zaciśniętą że nawet proktolog stwierdził że nie jest wstanie mnie zbadać. Zaproponował wstrzyknięcie botoksu. Miałoby to jakoś pomóc i poluzować trochę zwieracz. Ale to bardzo drogi zabieg.
Wysranie się to istna męka. Póki co daję radę, ale czuję się coraz gorzej i jest mi coraz trudniej. Ma ktoś podobny problem i zna jego rozwiązanie? Wspomagam się tabletkami, czasem czopkami, oraz błonnikiem. Myślałem o poppersie? Ponoć luzuje zwieracz. Sprawdziłby się? Doradźcie coś, błagam.
  • 1823 / 300 / 0
Musisz udać się do specjalisty d/s odbytów, nie pamiętam nazwy specjalizacji. Znajdziesz w duckduckgo. Powinien pomóc lepiej niż narkotyki/leki. Będziesz ćpać aby zrobić 2 bez sensu. Wgl moim zdaniem zrobienie kupy zbija fazę. Specjalista odbytniczy doradzi postępowanie, wypisze odpowiednią receptę albo skieruje na zabieg.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 4174 / 685 / 2117
Mordo, tego nie obejdziesz w łatwiejszy sposób niż konsultacja. Zapytaj doktorka, czy nie istnieje inna możliwość, niż walenie botoksu w dupsko. Czemu nie leczysz żylaków w dupsku i nie zajmiesz się podstawami? Jakim cudem zapuściłeś się do tego stopnia, że nie możesz się wysrać?

Azotyn może i luzuje, ale w twoim przypadku może doprowadzić do rozjebania zwieracza i narobić więcej szkód niż pożytku.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 664 / 298 / 0
Lek Laxigen na 100% pomoże, można też próbować lek Fortrans. Mega mocny. Na receptę są one. Najpierw wypróbuj taki miks : Xenna extra + Bisacodyl = bez recepty.
Ps. Trzymaj się mocno kibla. Pozdro.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3430 / 565 / 1
To może przestać walić hel?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 59 / 1 / 0
Problem rozwiązany. Zaparcia minimalne dalej mam, ale normalnie mogę się wypróżniać już. Remedium na moje problemy okazała się diosmina 3 razy dziennie.
  • 191 / 22 / 0
Jeśli chodzi o jedynkę to proponuję skakanie i robienie psipsi na siedząco zaraz po skakaniu. metadon, fentanyl, majka, oxy, hel. to najlepszy sposób u mnie. przy PST niestety czasami musiałem skakać naciskać na pęcherz, i robiąc do pojemnika prawie na leżąco. Karfentanyl i analogi były najgorsze.
Jeśli chodzi o dwójkę to czopki ratowały mi jelita.
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.