Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 683 / 131 / 0
Podbijam pytanie jeśli chodzi o prege i.v z kapsułek 75mg jak z rozpuszczalnoscia? Chciałem sobie dociągnąć do Majki i oxy a nie mam już midazolamu, hukał ktoś prege i.v?
  • 389 / 99 / 4
@pindu1 Próbowałem tego połączenie, ale tylko doustnie. Prega wycisza efekty uboczne MPH i rozluźnia, nie osłabiając skupienia i motywacji. Z kolei MPH znosi senność, która czasem mnie irytowała przy braniu pregabaliny solo. Całkiem przyjemnie się po tym pracuje, a jeżeli prega rozkręci się na zjeździe metylofenidatu to zauważalnie go złagodzi. Tylko sugeruję nie przeginać, bo na wyższych dawkach nieprzyjemnie przyspiesza serce.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 3 / / 0
Czy ktoś z Was mieszał pregabalinę z mefedronem lub jakimkolwiek innym jego analogiem? Aktualnie biorę 150 mg dziennie, rano i wieczorem po 75 mg. On w ogóle zadziała?
  • 451 / 172 / 1
Zadziała i zbije część efektów ubocznych stymulantów.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Ja biore pregabalie i metylo od jakos pol roku i jedyne co zauwazylam o to ze mam mniejsze zjady po medi i troche gorzej z koncentracja ale to moze kwestia tolerki bo metylo biore od dwóch lat w postaci 20mg
  • 4 / / 0
Witam. Od ok 2 tygodni nie biorę mst200. Przerwanie ciągu skończyło się na oddziale gdzie przepisano mi Mirtor 30 na depresję i pregabalinę 3x150. Brałem taką mieszankę przez ok 10 dni. Pytanie czysto teoretyczne - po ostatniej dawce Mirtoru prawie 3 doby temu oraz ostatniej dawce pregabaliny 75mg jakieś 12h temu można bezpiecznie wejść na stosunkowo niską dawkę MST200 przykładowo 1/4 tabletki czyli ok 50mg? Nie chciałbym interakcji ani z przeciwdepresyjnymi ani depresantami.
  • 1344 / 144 / 8
300 pregi, fenylopiracetam, 60 DXM i 120 pseudoefedryny. latałem jak szalony, wszystko chciałem robić, mnóstwo pomysłów, ograniczał tylko czas
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 4 / / 0
@cbsz uważasz, że te leki po tak krótkiej odstawce nie powinny wejść w interakcję z MST?

Poprawiono "mention" — CATCH
  • 1344 / 144 / 8
@zdobyslawkawalek2023 sprawdz czas polowicznego rozpadu tych substancji. brales stosunkowo krotko, po tyg powinno juz mst wejsc bez problemu, interakcji synergicznych raczej nie wyczujesz z prega. obczaj jeszcze ten antydepresant, jaka tam jest substancja czynna, jaki enzym ją metabolizuje
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 4 / / 0
@cbsz wszystko ogarnięte. Weszło od 20mg do 60mg w ciągu 24h stopniowo przy zachowaniu opisanego powyżej odstępu od pregi i mirtazapiny. Jeżeli kogoś to ciekawi, to mirtazapina wykazuje działanie antyhistaminowe, odstawiając ją i wchodząc z buta na mst swędzenie w pierwszej dobie jest sakramenckie a takiego nigdy nie miałem po mst. Minimalne odczucie duszności ze względu na okres połowicznego rozpadu pregi który był dłuższy niż 24h a ok 48h i to tylko przy ok 20mg MST. Tak więc uważać trzeba mimo wszystko, podbicia serotoniny zbytnio nie odczułem więc jedyne skutki to brak działania antyhistaminowego co objawiało się swędzeniem mózgu i bardzo delikatna duszność. Przed tym pierwszym mogła ustrzec hydroksyzyna, przed tym drugim dłuższy odstęp celem kompletnego rozpadu pregi. Dzięki za pomoc i mam nadzieję że w czymś pomogłem. Najpewniej nie radzę wejść w duże dawki z buta bo to jednak jedna z poważniejszych interakcje pregi i mst.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą

W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.

Sąd Najwyższy uznał, że stanowe przepisy są niekonstytucyjne. 1200 sklepów może pozwać miasto

Sędzia Kevin Kerrigan uznał za niekonstytucyjne przepisy, pozwalające na natychmiastowe zamykanie sklepów, podejrzanych o nielicencjonowaną sprzedaż produktów konopnych. W imieniu Sądu Najwyższego Nowego Jorku Kerrigan orzekł, że prawo jest „potencjalną farsą”, naruszającą zasady uczciwego procesu.

Wpływ legalizacji marihuany na młodzież w Kolorado. Spadek użycia i zmiana percepcji

Raport z 2024 roku dotyczący używania marihuany wśród młodzieży w stanie Kolorado pokazuje, że legalizacja marihuany przyniosła pozytywne rezultaty w kontekście młodych użytkowników. Według najnowszych badań, poziom użycia marihuany wśród młodzieży w wieku szkolnym (szkoły średnie) spadł do najniższego poziomu od 2013 roku, wynosząc mniej niż 13% uczniów, którzy zgłosili używanie marihuany w ciągu ostatnich 30 dni.