Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2870 / 294 / 0
30 września 2019jsc pisze:
@up odpowiadam sam sobie - do gruzji ponoć nawet i z wwiezieniem Ibupromu czasem potrafią być problemy, a czasem ponoć wchodzisz jak do siebie jakbyś przekraczał granicę w Cieszynie więc na dwoje babka wróżyła.
szkoda że kurwa debilu sam sobie nie odpowiedziałeś i nie opowiedziałeś zebranemu gremium jak to było w praktyce jak w 2019 tam byłeś, a teraz ta informacja przy ponownej wizycie by Ci się przydała, ale niestety Twój zaćpany rozum nie pamięta

żeby nie było offtopicu - Gruzja piękny kraj
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2870 / 294 / 0
Re: Gruzja
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Tym razem odpowiem dla potomnych i może samego siebie bo chętnie bym znowu wrócił do tego pięknego kraju.

ostatecznie potrzebną mi do przeżycia dawkę opio i benzo przekitrałem zawinięte w chusteczkę i w gaciach, nie chciałem ryzykować czy mi blistrów nie zajebią, ale niepotrzebnie

Jak wysiadłem na lotnisku w Kutaisi ze swoim podręcznym plecakiem to mam wrażenie, że mógłbym tam (jakby było dobrze skitrane żeby nie śmierdziało, bo przy odprawie paszportowej mnie przytrzymali z 5 minut jakby mi źle z mordy patrzyło) to mógłbym tam wnieść w tym plecaku co dusza zapragnie bo nikt go nawet nie dotknął.

Natomiast na drodze powrotnej skurwysyny dokładnie patrzyli na skanerach co w plecakach, miałem dwa razy po pół litra (jakiś ichniejszy rum i czaczę kupione tego samego ranka na bazarze od kochanych gruzinek) i zamknięte w worki foliowe. Niby wiedziałem, że do Unii można wwieźć tylko jedną połówkę, ale głupio się łudziłem, natomiast nie dość, że skurwiele wyjebali mi i jedną i drugą nie pozwalając wnieść na pokład nic, to jeszcze skurwysyn nie pozwolił mi ich w siebie wlać tylko od razu wywalił do kosza :(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 34 / 2 / 0
Re: Gruzja
Nieprzeczytany post autor: Snooze3 »
Skurwysyny.
To Cindy'99 z kanady syn ojcowi przemycal w kieszeni xD 60g dobrze ze nie trafiles do hercego i vina. A ogolnie to z Leszkiem nie leciales? Na cholere Gruzja

scalono
- hubii

21 listopada 2019backpacker pisze:
Kiedyś, jeszcze kilka lat temu, owszem byliśmy bardzo lubiani w Gruzji ale wtedy było nas tam znacznie mniej. Od kilku lat za nie duży hajs lata do Kutaisi wizzair a co za tym idzie wszyscy Janusze i Grażyny dawaj na Kaukaz. Więc im więcej Polaków tym więcej różnych sytułacji (dobrych i złych niestety) Dzis dla Gruzina jestesmy takimi samymi turystami jak Hiszpanie czy Niemcy których tez jest tam dużo. Gruzini nie zapraszaja już na biesiady do swoich domów tak chętnie jak kiedyś, skumali biznes turystyczny i wcale im sie nie dziwie. Starsi Gruzini pamiętaja tez Lecha Kaczyńskiego który brał ich strone w konflikcie z ruskimi. W marszrutkach wiele razy rozmawiałem o tym z Gruzinami i faktycznie mieli go za równego gościa a po jego śmierci jedna z ulic w Batumi dostała jego imię. Co by nie było ja Gruzje i Gruzinów lubię i zawsze czuje sie tam dobrze i wychlałem z nimi fchuj bimbru aż łeb rozpierdalało a podobno po czaczy nie ma kaca :)
A kurwa wierzylem ze tacy pozytywni jak ten umorusany z 4pancernych
FUCk
Zreszta mnie tez do czougow nie chcieli brac jak chcialem z psem i cwiare slabego palenia wziazc...
Powiedzieli na komisjii "byle pan zdarzyl do bunkru" dopytalem ile dziewoj tam bedzie i kazali wyjsc
Kat. E dzieki...
Ps. Z gruzinami jedna solowa i szacun, chyba ze zrobili z kraju Szczyrk czy zakopane...
Ps.2 no offtop, ale czasem trzeba
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.