03 października 2023Mefistofeles1945 pisze: To jak do nosa to nie grozi Ci uzależnienie zawsze można przestać szurać w dobrym momencie @Nieznajomy007
@Mefistofeles1945 ogarnij się, bo jeszcze ktoś potraktuje twoje słowa poważnie i będzie ćpać bez opamiętania "bezpieczną" metaamfetamine, bo "wciągana nie uzależnia"! Boże drogi, ręce opadają...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jestem tego samego zdania.
Tyle ludzi leci na dno przez wciąganie narkotyku, a ktoś mówi, że to nie uzależnia i można przestać w "dobrym momencie". Nie słyszałam większej bzdury.
Dobra poprawiam się przez wciąganie też można się uzależnić.
05 października 2023Retrowirus pisze:Jezu, śmiać się czy płakać?03 października 2023Mefistofeles1945 pisze: To jak do nosa to nie grozi Ci uzależnienie zawsze można przestać szurać w dobrym momencie @Nieznajomy007
@Mefistofeles1945 ogarnij się, bo jeszcze ktoś potraktuje twoje słowa poważnie i będzie ćpać bez opamiętania "bezpieczną" metaamfetamine, bo "wciągana nie uzależnia"! Boże drogi, ręce opadają...
Warto nakreślić jedno – chęć sięgnięcia ponownie podczas „sniffa” jest o wiele mniejsza, niżeli w przypadku palenia. Jest to teoria, do tego poparta faktami. Nie jeden post na forum o tym mówił, nie jeden się na tym przejechał. Niemniej jednak, czy zapalisz, czy wciągniesz nosem to potencjał uzależniający nadal pozostaje, a nie magicznie pojawia się tylko w przypadku zapalenia piko.
@Mefistofeles1945 prosiłbym o powściągliwość, ewentualne edytowanie/raport [postów] do edycji. Pisanie takich dwuznacznych tekstów, to nic innego jak prosta droga do wjebania kogoś w sniffowanie „nieuzależniającej” metaamfetaminy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Poza tym dodam, że powinniśmy zacząć od mega małych dawek 75 mg to jest wystarczająco.
Prewencja przede wszystkim. Niektórzy to ćwierćmózgi, którym warto uświadamiać podstawy, takie jak powyższa.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
To jest dalej ciąg jak najbardziej ale czym się różni ten koncert w moim wykonaniu od lecenia dzień w dzień bez spania. Ja odczuwam silne zniszczenie fizyczne po tym czasie ale z moją głową wszystko OK wszystkie fazy jakie wspominam pamiętam,były zajebiste, ja ogarnięty . prze to że wyeliminowałem element braku snu . Nie mam schiz, lewych faz, i typowego rozpierdolu naa bani jaki się z reguły 3ciej nocki załącza.
ale moze te wszystkie straszne rzeczy jakie sie dzieja na mega ciągach są wlanie po to żeby przerwać ciąg? niczym hamulec bezpieczeństwa - Po prostu wiesz że musisz się zatrzymać bo tak Ci się pierdoli na baniaku iż nie wiesz jak się nazywasz. Po czym czym predzej kończysz ciąg albo i nie kończysz ale i tak kończysz a psychiatryku, Ja chyba oszukałem tą blokade !!
Ale ogólnie było zajebiscie i tolerka mi przez ten tydzień nie skoczyła ani o jote. Każdy kolejny pas był tak samo zajebisty jak poprzedni ( i następny ! )
Teraz wróciłem do majeczki żeby się uspokoić <3
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.
Marihuana i substancje psychodeliczne na kartach wyborczych w siedmiu stanach USA.
W Stanach Zjednoczonych trwa rewolucja legislacyjna. W tym roku, wyborcy w siedmiu stanach będą mieli okazję zdecydować o przyszłości marihuany i substancji psychodelicznych. Jest to znaczący moment w historii amerykańskiego ruchu na rzecz reformy polityki narkotykowej, który może doprowadzić do dalszych zmian na poziomie federalnym. Sprawdźmy, co dokładnie znajduje się na kartach wyborczych w tych stanach i jakie konsekwencje mogą przynieść wyniki głosowania.