Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema wszystkim ja z takim pytaniem do was .. wczorajszego wieczoru byłem z dziewczyna i jej ekipa w klubie, oczywiście wleciała nitka jedna i druga przed impreza (Władek) ćwiartkę piguły Kostuchy Siwe … jakoś koło 24 / po czym impreza toczyła się okej jakieś 5 kieliszków 25 ml wódki z dodatkiem soku z pomarańczy
Jakoś 00:45 odcięło mi głowę dosłownie straszny szczękościsk wręcz nie do zniesienia i bol głowy
Przy czym tracenie świadomości jakoś 3 min i tak wkoło koło 2 odcięło mnie już masakrycznie … nie pamietam nic a nagle otworzyłem oczy w hotelu jakoś 6:15 wróciła mi świadomość, myśle ze napewno ktoś czegoś mi dosypał do piwa które kończyłem ….
Jak myślicie co to moglo być ?
  • 1 / 1 / 0
No stary raczej tableteczka gwałtu
  • 4291 / 698 / 2117
A pilnowałeś tego co piłeś, czy latałeś jak najebany, nie sprawdzając, co się dzieje dookoła? Ktoś przez pomyłkę mógł Ci wjebać GHB i tak to mogło się skończyć. Ja tak miałem i wyglądało to podobnie. Więc przedmówca moim zdaniem ma sporo racji. Oczywiście u każdego to, co dzieje się w głowie może być inne -- mnie totalnie odcięło i wybudziłem się stary idąc przez miasto "normalnie na nogach" jakoś 30 do 40 minut po tym, jak ktoś mi coś wjebał. Ale misiek wtedy byłem - ok 110kg wagi, więc to też inaczej.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 555 / 2
Też miałem nieraz takie wloty jak @deadmau5 że urywa mi się film i nagle na nogach idąc koło dyskoteki ocknąłem się xD

Słuchaj to mogła być również wina tego władka ja tak mam że jak pochlebne nawet niedużo to potrafi mnie odciąć na dobrą godzinę kumple gadali że siedziałem w loży i bełkotałem coś do siebie xD

Ale z reguły wlewałem tyle alkoholu że nic więcej nie musiałem brać i i tak mnie na godzinkę odcinało.

Tylko tu piszesz że Cię odcieło na od 2giej do 6:15 to jest ponad cztery godziny albo ktoś Ci czegoś dosypał albo innego wyjaśnienia nie ma stawiam na ghb lub pigułka gwałtu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4291 / 698 / 2117
GHB w dużych dawkach ścina od 3 do 6 godzin, to praktycznie taki sam wypisany czas, jak pisze autor. Jeżeli autor nie był misiowaty i nie jest gruby, to na spokojnie mogłoby być to. W sumie, cały tekst jasno już sugeruje, że w 80% mogłoby być to giehabe.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3170 / 363 / 0
Mało prawdopodobne żeby ktoś ci coś dosypał, nie jesteś laską ;)
Wóda ze ścierwem potrafi tak zadziałać na zmęczony organizm.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.