Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 3 / 0
Mega zadupie. Musiałem pierw na duckduckgo Maps ogarnąć gdzie to w ogóle jest😆 sorry, ale trochę są daleko. Ale o co ci dokładnie chodzi? Bo zieleń raczej wszystko znajdziesz. Ale jak coś mocniejszego to musiał byś albo do Lipska albo do Hanoweru. W obu miastach znajdziesz przy dworcu scenę.. tam dostaniesz wszystko, nawet bez znajomosci języka, po angielsku tam Zawiszę ktoś mówi
  • 2 / / 0
No wiem że zadupie xD gdybym ja miał wybierać to bym wybrał zadupie pod Berlinem do życia, a wracając to tak głównie coś twardszego i białego bo w opio się nie bawię, a kiedyś właśnie coś stąd miałem ale to pokręcona historia, a masz jakąś wiedzę np na temat Magdeburgu ?
  • 1 / / 0
siema. Poszukuje kogoś w okolicy ? Dajcie znać może gdzie szukać. Konkretnie bad zwischenahn lub Oldenburg.
  • 1 / 1 / 0
Szukam pomocy w okolicach Stuttgartu, dokąd najlepiej się udać, sprawa pierwszej potrzeby
  • 3 / / 0
LÜBECK pomógł by ktoś na szybko, speed ale bardziej kryształ
  • 94 / 10 / 0
dortmund
chce ktos moze polatac to mozna cos ogarnac jak ktos chetny to pisaccc
Ostatnio zmieniony 17 września 2023 przez psotka123, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 17 / 3 / 0
Hejka!
Czy w Berlinie łatwo znajdę piko?
  • 1245 / 314 / 12
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Nie wiem jak telegramy i snapczaty ale z ulicy na pewno łatwiej będzie Ci ogarnąć zielsko lub koks - bez dobrego dojścia możesz liczyć na jakość przeciętnie-dobrą.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xochx »
Będą jakieś problemy z przejazdem przez granice pociągiem ze speedem? Jakieś psy kręcące się po pociągu albo coś
  • 4284 / 697 / 2117
Nieprzeczytany post autor: deadmau5 »
Raczej nie. Niemniej jednak ogłoszono zmiany na granicach Niemiecko-Polskich i vice versa. Dotyczą one wzmożonej ilości kontroli ze względu na imigrantów. O ile na pewno będą stać na przejściach granicznych, o tyle czasem też po pociągu pochodzić mogą - jednak jest to tylko moje subiektywne odczucie. Na pewno wzmożone kontrole mogą objąć też pociągi, lecz będą o wiele rzadsze niż przejazdy graniczne autem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.