Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3225 / 611 / 0
Dobry, dobry.......z doskonale znanego wszystkim cut - łysy sklepu. Jeszcze przypomniało mi się że kiedyś z zaprzyjaznioną babką z zielarskiego w moim mieście, podczas rozmowy, polecała mi maczek na depresjopodobne dolegliwości, a ja tak jednym uchem wpuściłem, i drugim wypuściłem, bo dla mnie potrzebne działanie było tylko jako uspokojenie dorazne, ale nie daleko wybiegająca terapia, kurde, będę oszczędzał na większą ilość maczku. kurde 54 złote 250 gram, ale pojebana przesyłka jeszcze, ale trudno, przy zgromadzeniu funduszy kupię.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 2853 / 1572 / 34
@Verbalhologram najlepsza nalewka maczka z liśćmi i owocami bael fruit,moc , spokój orzeźwienie. Liście niestety są trudno dostępne a szkoda bo nawet wodny ekstrakt działa super
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 3225 / 611 / 0
Już się dogadałem z ziomkiem i pożyczy mi 5 dych, bo znalazłem na oczywistym portalu handlowym 250 gram za 5 dych i smart wysyłka free, kurde naprawdę działa anty depresyjnie, i myśli własne są bardziej skuteczne dla pracy nad własną psychiką i zdobywaniem czasu na ogarnianie swoich problemów.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 3 / / 0
dobre ziółko, razem z passiflorą jest idealne żeby odstawiać jakieś używki, tylko trzeba raczej popijać w cyklach bo tolerancja szybko działa, kiedyś robiłem z tego ekstrakt z dużych ilości, w konsystencji wychodził jak haszysz, dało się to nawet palić, palone działa zupełnie inaczej niż napary xD jednak po czasie zostałem przy tradycyjnych herbatkach
  • 18 / 1 / 0
Ja osobiście polecam, ale surowiec trzeba sobie samemu wychodować. Bardzo ładna i wdzięczna roślina, wiele jej nie trzeba, a działanie ekstraktu alkoholowego jest ciekawe aczkolwiek nie należy nastawiać się na jakąś bombę. Bardziej coś na poprawę nastroju.
Ja zalałem świeże i posiekane (całe) rośliny wraz z korzeniami. Robi się to jak nalewkę, wstrząsać co jakiś czas i po kilku miesiącach powinno być gotowe. Kilka kieliszków z takiej nalewki 50% naprawdę miło działało, rozweselająco (na 100% nie było to działanie samego alk).
W mniejszych ilościach niestety nie wiem, bo takie to przyjemne, że zeszło w kilka posiedzeń.
  • 81 / 11 / 0
Jest sens kupować nalewkę 1:1 z wiadomej firmy? Jak się to dawkuje w celu fazowania albo chociaż zwiększonej koncentracji? Czy lepiej może kupić normalnie jako ziele i samemu sobie nalewke zrobić?
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
Nie wiem jak nalewka, ale nie ma sensu kupować ziela, z pewnością jest źle suszone i źle przechowywane jak większość ziół ze sklepów i nie działa albo nie działa prawie wcale. Zainteresowani niech sieją w swoim ogródku albo u znajomego. Nikt nie będzie miał z tym problemu, gwarantuję. Rośnie praktycznie samo i bardzo ładnie wygląda.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.