Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 280 / 14 / 0
Heja. Za pierwszym razem było ok. Zero problemów.

Zamówiłem drugi raz 180 tabletek selegiliny 5mg oraz 100 tabletek tadalafilu 20 mg. Paczka zatrzymana w Warszawie. Zadzwoniłem tamtejszy oddział celem dowiedzenia się o co chodzi i tak naprawdę gówno się dowiedziałem ze względu na ciągłe szumy w telefonie. Wiem tylko, że muszę uzyskać zgodę na te leki w Urzędzie Rejestracji Produktów Leczniczych(?) a następnie udać się do dowolnego Urzędu Celnego i z tamtąd wysłać otrzymane przeze mnie dokumenty? Dobrze zakodowałem?

Nie będze lepiej iść po prostu na psiarskie się dowiedzieć co mam zrobić kork po kroku? Będzie to przypałowe?

Doradzicie przyjaciele?
  • 3455 / 555 / 2
Jeżeli preparat lek bądź substancja chemiczna lub czynna nie znajduje się w Polsce na liście substancji zakazanych to jak najbardziej iść na psiarskie bądź wykonać te czynności jak w akapicie wyżej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 24 / 0
- taktyczny post do śledzenia tematu -

Też myślałem nad selegiliną z Indii.
jestem obłąkany
  • 280 / 14 / 0
21 czerwca 2023Mefistofeles1945 pisze:
Jeżeli preparat lek bądź substancja chemiczna lub czynna nie znajduje się w Polsce na liście substancji zakazanych to jak najbardziej iść na psiarskie bądź wykonać te czynności jak w akapicie wyżej.
Tadalafil 20 mg jest dostępny w aptece OTC, selegilina w dawce 5 mg jest sprzedana w Polsce pod postacią leku np Segan, Jumex. Czyli pójście na pisarskie jest w porządku tak?
  • 958 / 175 / 0
@pospolitypijak przecież to lek u nas na receptę a Ty sobie to na lewo załatwiłeś zza granicy to jakie to prawnie zgodne?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.