Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Siema ma ktos sposob co bym mogl zrobic z matrifenem 25ug?? chodzi mi o to ze podziele to na 6-8 kawalkow ale nie chce mi sie tego kurwa gowna żuc przez pol h wiec czy da sie zrobic jakikolwiek roztwór ktory mozna bylo by spozyc (iv nie wchodzi w gre bo nie jestem pierdolnięty [ jeszcze ] {no offense dla wszystkich hype'owcow tho } )
  • 2740 / 351 / 0
@mefa247 no co za biedaczek nie chce mu się kawałka plastra żuć 30min a robić elstrakcje przez ponad godzine ? . .
  • 1 / / 0
Mam plaster matrifen 75.Czy da sie wyekstraktować fentanyl tylko wodą i kwaskiem cytrynowym? Jak tak to prosze opiszcie jak dokładnie.. Z góry dzięki.
  • 1513 / 183 / 0
Jest opisane, trochę poszukaj w wątku.
  • 470 / 43 / 0
siemka mógły ktoś pomóc laikowi . wale here ale chciałbym w końcu tego fenta puknąć z plastra.
Tak wiem są tematy ale możecie podlinkować albo napisać jak dla debila jak to zrobić żeby sie nie zabić?
plaster actavis 100.
Robi się to podobnie jak here?
Mam odciąć kawałek zamoczyć w wodzie z kwaskiem i podgotować?
Jak długo to gotować? Delikatnie na 2 razy czy na raz szybciej?
Podobno actavis rozpuszcza się w wodzie z kwaskiem prawda?
Metanolu nie bede ogarniał za duzo j.bania.
Poradzi ktoś helupiarzowi w potrzebie?
cut - wycięto próbę handlu / d5
dzieki
  • 5 / / 0
Yo, mógłby ktoś poradzić jak wyekstrahować fentanyl z actavisów 100 (może być też durogesic z braku laku jeśli actavisy nie dadzą rady) tak żeby móc potem go przyjąć donosowo psikaczem?

Jeśli jest to metoda opisana na forum to byłbym wdzięczny za linka a jeśli nie była opisana to proszę o poradnik po "chłopsku" bez jakichś chemicznych wyrażeń

Pozdro
  • 13 / / 0
Mógłby ktoś napisać bardzo dokładnie krok po kroku jak przygotować actavisy setki w wodzie i kwasku? Nie wiem w końcu czy to gotować czy nie bo każdy inaczej pisze i sie strasznie pogubiłem.

Papierki do ph MUSZĄ być czy obejdzie sie bez nich, że np. szczypta kwasku na 1/4 plastra 100mcg?

Czy lepiej zrobić z metanolu? Co lepsze (wydajność i pieczenie) dla zastrzyku podskórnego w zewnętrzną część uda (tylko taki potrafie zrobić)?
Uwaga! Użytkownik Michaueqqq jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 183 / 0
Nie wal podskórnie, bo narobisz sobie parszywych kłopotów, może się zdarzyć, że będziesz wyglądał, jak wybryk natury, dwa jaja we właściwym miejscu, dwa na udach - takie fajne wrzody. Zrobią Ci się zwłaszcza, jeśli nie odkwaszasz roztworu sodką, do pH nieszkodliwego dla organizmu. Znam gagatków, którzy walili nieodkwaszony roztwór i narobili sobie kłopotów. Jeden walnął kilkanaście ccm w pośladek, zrobił mu się ropień, za cholerę nie chciał iść do szpitala i pierdolnął na sepsę. Najstarszy czynny grzejnik w moim mieście, miał wtedy 67 lat.
Poza tym, nie bądź taki qrwa leniwy, wszystko masz wyjaśnione w tym wątku kilka razy, poszukaj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.

Terapia psylocybiną jako wsparcie w leczeniu jadłowstrętu psychicznego – pierwsze wyniki przełomowe

W przełomowym badaniu naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego (UCSD) przedstawili analizę i szczegóły badania opublikowanego w Nature Medicine, które ukazało wpływ terapii psylocybiną na osoby z jadłowstrętem psychicznym. W nowym artykule przeglądowym opublikowanym w czasopiśmie Psychedelics autorzy pierwotnego badania oferują „szczegółowy wgląd w wyniki, opierając się na danych jakościowych z półustrukturyzowanych wywiadów, szerokich opinii i rozmów z uczestnikami oraz ich subiektywnych interpretacjach wzorców danych.” Ten przegląd ujawnia zarówno obiecujące wyniki, jak i istotne ograniczenia, które mogą kształtować przyszłe podejścia terapeutyczne.

Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną

Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.