Wiec tak: jestem osoba ktora troche w ostatnim czasie naduzywala b-ketonow. W kazdym razie jakos sie trzymalam. Oprocz tych standardowych - zadnych skutkow ubocznych, ktore w jakis sposob - moim zdaniem - zagrazaly mojemu zdrowiu. Nie bede sie jakos tlumaczyc ale moje cpanie to kilka h i pojscie spac. Nigdy nie dopuszczalam do opuszczenia chociazby jednej nocki. Nie ma to wiekszego znaczenia.
W kazdym razie zdazyla mi sie 3 tyg temu dziwna sytuacja. TRoche moja glupota ale neistety zmixowalam jakis kamyk z pixa (raczej na MDMA - tak sie czulam + ziomek to samo mowil). W kazdym razie jak sie polozylam spac i zszedl ze mnie kamien i zostalo dzialanie MDMA to dostalam jakies psychozy. NIe iwem nawet jak to nazwac, bylam w kij wrazliwa na wszystko co dotyk amojego ciala lacznie z wnetrzem (czyli np. zatoki). MOglam sobie wkrecic wszystko. Ze np. zatkalo mi sie ucho ale po kilku glebszych wdechach okazalo sie ze jednak nic mi sie nie zatkalo. TO samo z np. swedzeniem oka etc. DOstalam jakis palpitacji serca, bylo mi okropnie goraco. ZMierzylam cisnienie i okazalo sie ze wzglednie w normie 150/100. Trwalo to z 4 h zanim zasnelam. Pozniej bylo ok do czasu az kolejyn raz nie wzielam kamyka. POdczas dzialania substancji wszystko ok - > przy zasypianu znowu to samo. I tak w sumie caly czas.
WQszystko co w jakis sposob uwalnia serotonine powoduje u mnie jakies ataki dziwne. Ktos mial podobnie albo wie co to/
@edit zeby byla jasnosc. Wzielam dwie pixy w czasie ok 4h. O 22 pol. O 23 pol. O 1 pol i 1:30 pol.
kamyka nie wiem nawet z 1-2 g w odsetpie 8h
ddatkowo dopisze ze nigdy nie czulam zadnych objawow psychodelicznych po niczym. OProcz jednej sytuacji ktora sie zdazyla miesiac temu. Generlanie w moim podejrzeniu mam ADHD - bo od zawsze stymulanty powodowaly u mnie uspokojenie. Na trzezwo zawsze mialam dziwne tiki i nie moglam usiedziec w miejscu .. a po fecie po prostu zasypialam jak dziecko...aczkolwiek ide dopiero do psychiatry. MIesiac temu wzielam pol ciastka z THC. PO tym pierwszy raz czulam ze moj mozg moze wykreowac kazde uczucie na moim ciele. Mialam okropnego bad tripa wyobrazalam sobie same najgorsze rzeczy -> jakies rozrywanie konczyn etc. i naprawde czulam to w swoim ciele. Wystarczylo ze pomyslalam ze chce mi sie siku to czulam to x9999 razy mocniej. Od tego czasu nawet na trzezwo ciagle cos mi przeszkadalo co dotykalo mojego ciala bo to uczucie sie potegowalo x kilka gdy tylko o tym pomyslalam. Byc moze to mialo jakis wplyw i mi sie cos opjebalo w mozgu/?
Ale zdazylo sie ze nastawienie mialam ok... a gdy sie okazalo ze cos mocno wyrzucalo serotonine to czulam to samo... a jak bylo samo speedujace dzialanie to nie mialam tak (zaznaczam ze nie wiedzialam ot ym wczesniej). Z uwagi na sklonnosci do schiz prosilam znajomych o weryfikacje - wsyzstko co uwalnia mocno serotonine dziala na mnie psychodelicznie.
ZA kazdym razem prawie sie balam ludzi. Nie wiem co jest nie tak. DO momentu az nie testowalam zadnych substancji o dzialaniu chocby minimalnym psychodelicznym bylo ok
Nie rob tak wiecej, jesli chcesz sie dlugo cieszyc dzialaniem tych substancji to POD ZADNYM POZOREM NIE ZWIEKSZAJ DAWEK - jesli nie klepie juz to zrob raczej przerwe 2-3 miesiace ale nie posypuj coraz grubszych kresek.
Jezeli pojdzie w strone eskalacji dawek wkrotce taka paranoja bedzie towazyszyla kazdej sesji z tymi srodkami , toleracnja bedzie rosla a euforia wkrotce zniknie praktycznie do zera.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.