Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 45 / 12 / 0
24 stycznia 2023lysy666 pisze:
24 stycznia 2023Atropolamine pisze:
Ja tak naprawdę na kazdej najmocniejszej fazie jestem w stanie "handle it" i uważam,że każdy jest w stanie i może to wycwiczyc.
Si. Aczkolwiek użyłbym innego sformułowania, bo 'handle it' brzmi jakby próbować to opanować, a to trzeba właśnie puścić, żeby przepływało.
Pax americana, wszystko po angielskiemu. Skoro tak, to "go with the flow" będzie pasowało bardziej ;)
  • 1874 / 304 / 0
Nie ma nawet co się na tym skupiać ani na opanowywaniu tego. Od siebie polecam zrobić plan zajęć na fazę. Po odłożeniu wapka/lufki zabieramy się za dany film/grę/spacer i wkręcamy się w czynność, którą lubimy.

Najlepsza metoda na badtripy
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 4291 / 698 / 2117
Najlepsza metoda to nie być łapczywym skurwysynem i palić z umiarem, jak normalny człowiek, a nie zaciągać buchy jak stare auto olej. Kurwa, przecież to jest tak logiczne, że aż za proste. Normalnie palisz sobie w spokoju w domku, wąsa zawsze można zgasić, a do lufy nabić tyle ile się chce. Potem jak faza wchodzi możesz sobie zadecydować, czy dorzucasz, czy nie.

Jeszcze rozumiem amatorów i początkujących palaczy, ale zaprawionych w boju, którzy nadal się łapią na tym, to już kompletnie nie czaję.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2535 / 594 / 0
24 stycznia 2023Atropolamine pisze:
Niby tak,można uważać z dawkowaniem.A z drugiej strony sytuacja - ktoś czestuje blantem i jednak chcesz trochę spalić,żeby się dobrze skuć,palisz,potem dodatkowo siedzisz z ludźmi,mysli zaczynają nabierać rozpędu.W tym momencie lepiej mieć wyćwiczoną faze po marihuanie raz na zawsze,umieć wejść w swego rodzaju medytacje i zawsze ogarniać a do tego można jeszcze prowadzić sensowną rozmowę,z której będziesz mieć frajdę.
@IGotHigh909 Najlepsza metoda to się nauczyć fazy,a nie być pipką co się przepali i płacze.To tak jak byś nie potrafił pływać i zawsze liczył,że będziesz miał przy sobie jakieś koło czy inne gowno.Naucz się pływać!
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4291 / 698 / 2117
Tak, dlatego wspomniałem, że jeszcze amatorów albo pierwszych początkujących palaczy kumam, ale starych koni co siedzą w mj dobre kilkanaście lat, a potem wyją, bo faza za mocna, to troszkę dziwne. Nie oszukujmy się, że we wszystkim trzeba znać umiar i wiedzieć na można sobie pozwolić. A często jest tak, że ktoś smoli i bierze buchy z kosmosu, bo chciałby się przy kolegach pochwalić, jak to on rastafaraj gandziamen nie jest.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2535 / 594 / 0
A no to tak.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1453 / 516 / 0
No i pora na przerwę. Szybko poszło. Przed listopadem nie paliłem prawie rok, zacząłem popalać na początku grudnia po wyjeździe do NL i aktualnie taki zestawik jak na zdjęciu to na 3 dni mi starcza. Muszę sie zatrzymać, kiedyś gram mi starczył na kilka dni, jak na nielegalu w PL paliłem. Chciałbym zeby taki zestaw starczył mi chociaż na tydzień... Moze tydzień palenia i tydzień przerwy? Robi ktoś tak? Daje rade tolerancje troche obniżać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 821 / 245 / 0
Najlepiej przestać w ogóle na miesiąc czy dwa a potem zacząć od nowa. Nie oszukujmy się. Ani trybu wikendowego ani tygodniowych przerw nie utrzymasz. Nasz typ tak już ma. Samo takie planowanie świadczy o wjebaniu i nie wróży pozytywnych rezultatów.
Rok temu doszło do mnie, że przepalam circa 400-450 euro w miesiąc i nie licząc 3 miesięcznego ciągu w trakcie którego mi się odkleiło i zrobiłem przerwe od wszystkiego, od tej pory pale na spokojnie. Kiedy mi się zachce a rzecz tkwi w tym, że większość czasu mi się nie chce. Pisałem już o tym kiedyś. Fajnie jest jarać od samego rana (przynajmniej jakiś czas) ale nie jest to do niczego potrzebne. Lepiej traktować THC jak normalny narkotyk który bierze się przy okazji a nie codzienną szczyptę magicznej przyprawy dla słodkiego miłego życia, bo wtedy ta magia znika bezpowrotnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 605 / 156 / 0
System tydzień palenia i tydzień przerwy raczej nie zadziała. U mnie zawsze po detoksach jak zapaliłem 3-4 dni z rzędu, to kończyło się ciągiem. trawa zmniejsza motywację i takie postanowienie ograniczenia przestaje być istotne.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 58 / 4 / 0
Dokładnie tak jak wyżej pisali system palenia tydzień palenia i tydzień przerwy nie nada się bo kannabinole długo siedzą w organizmie.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".