Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 604 / 115 / 0
te białe tabsy eti które jadłem nie miały smaku. Były jedynymi benzo które mogłem ssac jak cukierki.
  • 4894 / 853 / 0
Ja jak miałem eti w prochu to rozrabiałem w spirytusie i wlewałem swoją dawkę odmierzona strzykawka do jakiegoś napoju, wtedy to jakbym pił napój. Ale tabsy też miałem i nie były gorzkie raczej neutralne. Alpra pod język to najgorsze benzo smakowo ale szybko wchodzi i się rozpuszcza w mgnieniu oka, klon pod językiem się powoli rozpuszcza ale pozostawia przyjemny mietowy/mentolowy posmak.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 20 / 0
Jak oceniacie eti od vendora z działu?
  • 446 / 18 / 0
@essen
Moge spokojnie polecic. Dziala jak ma dzialac, ale pamietaj, ze to etizolam a nie klon i i potrzeba czasem wrzucic wiecej
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 58 / 4 / 0
@SlawomirAnonim czyli działa w jakim dawkowaniu wg. Ciebie bez tolerancji. Tabletki są „wyważone” bo te z klonazolamem nie były.
  • 401 / 20 / 0
@SlawomirAnonim

Dzięki za odpowiedź. Mam te tabsy ale dopiero spróbowałem max 1 mg (1 tabl.).

Wiesz może jaki jest mniej więcej przelicznik Diazepamu do Etizolamu? 1mg Etiz to ile mg Diazepamu?
Pytam bo jadłem niedawno 15mg Diazepamu i mnie fajnie robił a przy 1mg Etizolamu tego nie poczułem. Tylko jakąś zamułe.
Z 5 lat temu jak jadłem często Eti, to robiło mnie świetnie, zero zamuły, chęć do zrobienia czegoś, zero lęków.
  • 327 / 68 / 0
ponoć 1mg eti = 10mg diazu
czas zwolnić
  • 446 / 18 / 0
28 stycznia 2023dngkdh pisze:
@SlawomirAnonim czyli działa w jakim dawkowaniu wg. Ciebie bez tolerancji. Tabletki są „wyważone” bo te z klonazolamem nie były.
1 mg czuć jak nie masz tolerki. 2 mg już może być mocno. Właśnie jak na Ciebie działał clon? Bo próbowałem wczoraj pół tabsa, czyli 0,3 i było ok, ale bez fajerwerków. A z tego co tutaj czytałem to miał być taki szatan
Mikołaj Jaska
  • 446 / 18 / 0
@essen
Kojarze,ze był jakimś temat założony z porównywaniem różnych benzo do siebie jak działają.
Mikołaj Jaska
  • 401 / 20 / 0
29 stycznia 2023tramalowysong pisze:
ponoć 1mg eti = 10mg diazu

Też to widziałem ale jakoś po zjedzeniu obu benzosow w tych dawkach mam inne wrażenia.
Diazepam mnie jakoś lepiej robi. Eufo, trochę kręci się w głowie ale przyjemnie, nie muli.
A po tym eti to jak wchodzi to zimne ręce, czasem pikawa szybciej biję. Jest jakaś zmiana percepcji ale nie jak benzo spizganie.
Może trzeba zeżreć 1,5mg albo 2mg na raz i zobaczyć. Tylko czy jak zjem 2mg na raz to czy mnie nie odetnie? Tego bym nie chcial
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.